in

Nissin i40


14 februari 2014, 10:29

De splinternieuwe Nissin i40 is een eenvoudig bruikbare, compacte TTL-systeemflitser met richtgetal 40 (100ISO, 105mm) en een zoomkop van 24mm tot 105mm (16mm uitlichten kan met de ingebouwde diffusor).

De i40 werkt TTL op alle dslr camera’s van Nikon, Canon en Sony en op systeemcamera’s uit het fourthirds systeem. Het is mogelijk om de flitser als draadloze TTL slave te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. De i40 ondersteunt ook flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie tot 1/8.000 sec, afhankelijk van je camera. Een heel handige functie voor videofilmers is het ingebouwde LED-videolicht, dat maar liefst tot 3,5 uur licht geeft tijdens het filmen met je dslr.

Door zijn zeer compacte afmetingen van 85 x 85 x 6,1cm en lage gewicht van slechts 203 gram is deze flitser zeer geschikt om mee te nemen op reis. De Nissin i40 wordt heel compleet geleverd met een losse softbox, een flitserstandaard en een opbergetui. De Nikon- en Canon-versies zullen leverbaar worden vanaf maart, de i40’s voor Sony en het fourthirds systeem komen in juni. Prijzen op het moment van schrijven nog niet bekend.

Meer informatie

http://www.nissindigital.com/top.html
www.degreef-partner.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Wanneer ben je fotogeniek?