in

Wij zijn op zoek naar de mooiste steegjes van Nederland!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste straatjes en steegjes van Nederland om in het donker te fotograferen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Ken jij een mooi straatje of steegje dat prachtig is om vast te leggen in het donker? Stuur dan jouw foto en de locatie in en maak kans op publicatie in het magazine!

Nederland zit vol prachtige, ouderwetse en pittoreske straatjes en steegjes. Overdag zijn deze straatjes natuurlijk vaak al hartstikke mooi, maar wij zijn specifiek op zoek naar straatjes en steegjes die prachtig op de foto staan in het donker én in Nederland te vinden zijn. Op het eerste gezicht ziet het straatje er misschien nog niet zo bijzonder uit, maar in het donker met de juiste compositie, kan dan blijken dat het steegje prachtig fotogeniek is. Ken jij zo’n mooi straatje of steegje? Stuur dan je foto in en maak kans op publicatie in het magazine! Hieronder leggen we je uit hoe!

steegjes

Foto: Zendman – ISO 100 · ƒ/11 · 1/80s · 21mm

Jouw foto in Zoom.nl magazine

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De straatnaam en de stad of dorp waar het straatje zich bevindt
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een leuke tip?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 9 december 2022 je foto insturen.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

steegjes

Foto: dipo58 – ISO 200 · ƒ/8 · 10s · 10mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Bomen en bladeren fotograferen in het bos

Fotografie Dilemma: je foto’s laten bewerken door AI?