in

Flitsen en Flitstechniek zo leer je beter flitsen


10 januari 2020, 13:49

We zagen laatst een foto op Zoom.nl die vele lovende reacties kreeg. Het geheim van de fotograaf? De flitser. De kracht van de flitser is voor velen onbekend en daardoor onbemind, maar het is een ijzersterk wapen! Door je flitser goed te gebruiken gaat er een wereld aan fotografische mogelijkheden voor je open.

Door te flitsen, gaat jouw techniek met sprongen vooruit én maak jij al snel beelden die vaak alleen weggelegd lijken voor professionals. In onze nieuwste cursusbundel Flitsen en Flitstechniek leggen we je stap voor stap uit hoe je werkt met een flitser, zonder dat het complex wordt en je gelijk honderden euro’s aan nieuwe apparatuur moet uitgeven.

De inhoud

De bundel bestaat uit een 180 pagina’s dik techniek- en praktijkboek, een interactieve online training met video’s, heel veel voorbeelden en oefeningen. Uiteindelijk haal je zelfs je certificaat op Zoom Academy en is je flitser geen vreemde meer voor je.

Voor wie?

Voor wie nog nooit een flitser heeft gebruikt leggen we je de basis uit, maar ook als je al vaker met een flitser hebt gefotografeerd, kun je instappen in deze cursus. We behandelen namelijk ook geavanceerde instellingen en lichtopstellingen.
De cursusinhoud in 3 stappen:

1. De basis

Wat is een richtgetal? Moet je het eerste of tweede flitsgordijn gebruiken? Is mijn ingebouwde flitser voldoende? Deze vragen kunnen natuurlijk niet onbeantwoord blijven en behandelen we in de eerste hoofdstukken van de cursus. We vertellen welke mogelijkheden je hebt en waar je de juiste materialen vindt zoals triggers, reflectieschermen en statieven. Zo leg jij een goede basis.

2. Ervaring opdoen

Verderop in de cursus gaan we dieper in op de instellingen van je flitser en leer je hoe je hem goed gebruikt. Zo leer jij fotograferen met reportageflitsers, studioflitsers en weet je hoe je reflectieschermen inzet. In dit deel van de cursus leer je dat flitsen voor iedereen is weggelegd en geen grote investeringen vraagt.

3. Expertise bouwen

Uiteindelijk bouwen we je kennis verder uit en leggen we je uit hoe je werkt met meerdere reportageflitsers of een optimaal resultaat haalt met speciale studioflitsers. Je leert ook welke lichteffecten bepaalde opstellingen hebben. Met deze cursus kun je als portretfotograaf uit de voeten, maar ook landschaps- en macrofotografie laten we niet links liggen. We bespreken flitstechnieken in drie verschillende genres.

Bestel je deze bundel, dan ontvang je het 180 pagina’s tellende cursusboek . Als onderdeel van deze aanbieding kun je direct aan de slag via de interactieve cursus op Zoom Academy.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Het belang van licht bij landschapsfotografie

De voor- en nadelen van een firmware-update