in

NIEUW: Zoom Academy | Fotografie Cursus Landschapsfotografie


7 juni 2018, 10:34

Zoom.nl heeft sinds vandaag iets nieuws. De Zoom Academy. Weken, maanden en bijna een jaar moesten we onze lippen stijf op elkaar houden. We maakten met Zoom.nl snode plannen. We trokken ons diep terug in de Zoom-bunker. Als redactie gaan we graag op pad met Zoomers, bezoeken we beurzen, bloggen we graag maar zelfs onze leukste hobby’s moesten even op een laag pitje. Tot vandaag.

Wil jij meer weten over de fotocursussen van de Zoom Academy? Bekijk dan hier het cursusaanbod van de Zoom Academy.

De Zoom Academy is een compleet nieuw onderdeel van Zoom.nl. Fotografen kunnen nu stap voor stap beter leren fotograferen. Via tekst, foto’s, video’s, vragen en opdrachten.

Ter test hebben een aantal Zoomers al een sneak preview gehad.
Toen we tijdens de test naar de waardering keken, werden onze stoutste dromen overtroffen. De Zoom Academy werd met een 8.4 gewaardeerd en we kregen zeer waardevolle feedback. Dagen lang liepen we op een roze wolk. Wij zijn de testers daarom ook zeer dankbaar. De feedback hebben we verwerkt en we moesten nog het een en ander bouwen zodat de toegang tot de Academy ook vanuit Zoom goed verloopt.

De fotografie cursussen in de Zoom Academy zullen zo gevarieerd mogelijk worden.

Bekijk ons uitgebreide aanbod van online fotografiecursussen in de Zoom Academy en start vandaag nog met jouw persoonlijke cursus!
Zo kun je direct aan de slag met de cursussen Lightroom, Photoshop, Portretfotografie, Reisfotografie, Macrofotografie, Landschapsfotografie en Smartphonefotografie .

We je snel te verwelkomen op de Zoom Academy!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Alle tips voor stadsfotografie – Een overzicht

5 vooroordelen waar elke fotograaf mee te maken krijgt