in

Zo werkt de Zoom Academy – FAQ | Fotografie Cursus


20 juni 2018, 10:18

De Zoom Academy staat nu twee weken live en we zijn druk bezig met optimaliseren, nieuwe cursussen maken en de integratie met Zoom.nl. Ondertussen hebben we wat vragen van Zoomers gekregen en beantwoorden we deze FAQ graag in dit artikel.

Wat is de Zoom Academy?
De Zoom Academy bestaat uit online Fotografie Cursussen. Momenteel kun je de volgende cursussen volgen: Portretfotografie, Landschapsfotografie, Macrofotografie, Reisfotografie en Smartphonefotografie.
Wij willen dat jij nog beter leert fotograferen op de best mogelijke manier. Door tekst, foto’s, video’s, vragen en toetsen te combineren bieden we je een leerpad waardoor je zaken beter kunt onthouden.

Hoelang heb ik toegang tot een fotografiecursus?
De Zoom Academy blijft en zolang de Zoom Academy bestaat heb jij toegang tot de Fotografie Cursussen. Af en toe zullen we een cursus updaten of aanvullen. Heb je de cursus gekocht dan ontvang je die aanvullingen automatisch en gratis. Zo blijf je bij en kun je de training er altijd op na slaan en is het voor jou een ideaal digitaal naslagwerk. Je kunt de cursus starten en verder gaan waar je gebleven bent. Ook kun je altijd terug naar ieder hoofdstuk. Heb je de cursus voltooid, dan kun je nog steeds alle hoofdstukken teruglezen.

Hoe koop ik een cursus op de Zoom Academy?
De cursus begin je eenvoudig door eerst een gratis account aan te maken op Zoom.nl. Daarna kun je via iDeal betalen en direct met je cursus beginnen.

Hoe werkt de Zoom Academy?
Onze redacteur Maarten Jacobi legt het je in de onderstaande video uit.

Ik krijg geen toegang
Stuur een mailtje naar feedback@zoom.nl en we zorgen ervoor dat je het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt.

Ik heb een aantal ideeën voor de Zoom Academy
Die ideeën zijn zeer welkom! Als fotocommunity hebben Zoomers veel mogelijkheden om ideeën en als het lukt gaan we er graag mee aan de slag. Laat ze als reactie achter onder dit artikel of mail naar redactie@zoom.nl.

Wordt de Zoom Academy gekoppeld aan mijn profiel?
Ja, de technische integratie is nu nog beperkt, maar we gaan er natuurlijk voor zorgen dat de certificaten die je haalt een mooi ereplekje krijgen op je Zoom-profiel.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Pancake nummer twee – Samyang AF 24mm F/2.8 FE

Expertuitdaging: Afwijkende perspectieven gebruiken