in

Doe digitaal mee: Masterclass Lightroom Workflow + Presetpakket | Zoom Academy LIVE


17 maart 2020, 17:00

Speciaal voor Zoom.nl hebben we een gratis digitale Masterclass geregeld, waarvoor je je nu gratis kunt inschrijven. Tijdens deze speciale editie van Zoom Academy LIVE legt expert Tom Reuvers zijn professionele workflow uit en ontvang je ter voorbereiding meteen het Zoom.nl Workflow Presetpakket. Zorg dat je op 20 maart tussen 19:00 en 20:30 uur klaar zit. Heb jij je al ingeschreven? Nu kan het nog!

Het zijn historische tijden voor iedereen, en zeker ook voor fotografen. Nu shoots en workshops zijn geannuleerd willen we onze community iets bijzonders bieden, waar we met z’n allen digitaal aan mee kunnen doen.

Na het grote succes van onze eerdere livestreams, hebben we daarom geregeld dat we vrijdagavond 20 maart opnieuw live gaan met fotograaf en auteur Tom Reuvers.

We duiken samen volledig in Lightroom en gaan in 1,5 uur aan de slag met ons nieuwste Zoom.nl Workflow Presetpakket, die je tijdelijk gratis ontvangt als je je inschrijft voor de livestream.

Alles is gericht op het verbeteren en aanleren van een professionele workflow in Lightroom, waar de presets deze keer een belangrijke rol in zullen spelen. Aan de hand van handige technieken die ook voor gevorderde gebruikers interessant zijn, laten we zien hoe je je workflow kunt verbeteren. Natuurlijk is er ook weer voldoende tijd om een vraag aan Tom te stellen.

Schrijf je in

Heb jij je al opgegeven? Vul dan het formulier hieronder in. Je ontvangt dan vooraf een reminder én je krijgt ter voorbereiding het Zoom.nl Workflow Presetpakket opgestuurd, waar je zelf mee aan de slag kunt. Aanstaande vrijdag laten we dan live zien hoe je deze het beste kunt gebruiken om alles uit je foto’s te halen.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Nachtfotografie: zo kies je de optimale belichtingsinstellingen

De leukste basis voor macrofotografie: bloemen en planten