in

Fotowedstrijd: Zwart-wit


14 oktober 2020, 11:02

Doe mee met de fotowedstrijd ‘Zwart-Wit’ en maak kans op een publicatie in het magazine en wordt besproken in de volgende livestream. Dus stuur jouw mooiste zwart-wit foto in!

Workflows in Lightroom

Lightroom heeft zo ontzettend veel mogelijkheden. Heb jij ook duizenden foto’s en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben op 13 oktober samen met jullie de eerste stappen gezet in Lightroom tijdens onze Lightroom Workflow Livestream.

In de uitzending heeft onze Lightroom expert Tom Reuvers vier verschillende manieren laten zien hoe je een foto naar zwart-wit kunt omzetten in Lightroom.

Daarom geven we jullie nu de uitdaging om jou eigen foto’s om te zetten naar zwart-wit en in te sturen voor deze fotowedstrijd! De winnaar wint een publicatie in het magazine en de beste inzendingen worden besproken tijdens onze volgende Lightroom livestream op vrijdag 30 oktober.

Kijk de Lightroom Workflow Livestream terug

Je kunt de Lightroom Workflow livestream van 13 oktober hieronder terugkijken, of via ons YouTube kanaal.

De Cursusbundel Workflows in Lightroom 2021

De livestream van 13 oktober stond helemaal in het thema van onze gloednieuwe cursus op Zoom Academy: Workflows in Lightroom 2021. In deze bundel behandelen we 12 complete workflows in verschillende thema’s. Wil je dus meer leren over Lightroom? Dan is dit de perfecte bundel om aan de hand van duidelijke voorbeelden het programma te ontdekken. Je kunt de cursusbundel nu bestellen op Zoom Academy!

Foto: Tom Reuvers.

Aan de slag!
Heb jij al een mooie zwart-wit foto in gedachten? Stuur je beste resultaat in voor de Zoom.nl-fotowedstrijd ‘Zwart-Wit’, en wie weet staat jouw foto de volgende keer wel in het nieuwe Zoom.nl-magazine! Daarnaast bespreken we de beste inzendingen tijdens de volgende livestream op 30 oktober. Meedoen aan deze fotowedstrijd kan tot en met donderdag 29 oktober.

Klik hier om mee te doen aan deze fotowedstrijd!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Het geheim voor krachtige portretten: communicatie

Thuisopdracht 1: Het Perfecte Plaatje