in

Lightroom Workflows II – Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!21 oktober 2020, 15:44

Heb jij altijd moeite met het maken van de perfecte selecties en ben je uren bezig om een serie foto’s te bewerken? Wij gaan samen met jou op 30 oktober vanaf 19:30 door Lightroom heen aan de hand van twee bewerkingssessies. Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Elke fotograaf kent het wel, je hebt een ontzettend mooie serie gefotografeerd en één foto daarvan perfect bewerkt in Lightroom. Moet je dan dat hele proces doen voor elke individuele foto? Nee zeker niet! Wij gaan je laten zien hoe je makkelijk je bewerkingen kunt doorvoeren op een hele serie foto’s.

Wil jij daarnaast echt het uiterste halen uit je bewerkingen in Lightroom? We geven je als fotograaf en Lightroom-gebruiker een manier hoe je nog verfijnder je foto’s kunt bewerken. Daarnaast leren we je hoe je deze bewerkingen op een efficiënte en snelle manier toe kunt passen op meerdere foto’s. Dit doen we aan de hand van twee complete workflows.

Twee weken geleden zijn we tijdens een livestream begonnen met de basis in Lightroom. Op vrijdag 30 oktober om 19:30 nemen we je mee door de geavanceerde mogelijkheden in Lightroom. Later dit jaar komen we uit bij de workflows van professionele fotografen die jij ook kunt gaan gebruiken.

Doe mee met de workshops

Wil jij ook de perfecte selecties leren maken met de bereikmaskers en efficiënter leren bewerken in Lightroom? Geef je dan op voor deze livestream! Op 30 oktober gaat fotografiedocent Tom Reuvers vanaf 19:30 samen met jou aan de slag met twee complete bewerkingssessies:

Landschap
De onderstaande foto van het Hollandse landschap mist wat pit. Daar gaan we verandering in brengen! We gaan bij deze landschapsfoto aan de slag met de bereikmaskers luminantie en kleur.

Glamourportret
De foto blijft nog even een verrassing, maar we gaan op een glamourportret laten zien hoe je kunt werken met het aanpassingspenseel. Daarnaast laten we zien hoe je je bewerkingen efficiënt kunt doorvoeren op een hele serie foto’s.

Voor · De landschapsfoto waar we tijdens de livestream mee aan de slag gaan. Deze foto is gemaakt door Tom Reuvers.

Ontvang vooraf de RAW-bestanden

Als je je hebt aangemeld via deze aanmeldpagina ontvang je voor de start van de livestream de twee RAW-oefenbestanden die we gaan gebruiken om later zelf mee aan de slag te gaan.

Fotowedstrijd Zwart-Wit

Daarnaast bespreken we de beste inzendingen van de fotowedstrijd Zwart-Wit. Tijdens de vorige livestream heeft Tom vier verschillende manieren laten zien hoe je een foto kunt omzetten naar zwart-wit. Aan het eind van de livestream hebben we hier een uitdaging van gemaakt: zet een van jou foto’s om naar zwart-wit. Deelname is gratis en je kunt nu nog meedoen met de fotowedstrijd.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Je kunt hem ook meteen al stellen bij het aanmeldformulier. Fotografiedocent Tom Reuvers en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie of Lightroom en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Na · Het resultaat na de bewerking door Tom Reuvers.

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over Workflows in Lightroom bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Ga naar de aanmeldpagina!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Hoe stel je het beste en snelste scherp? – 3 manieren om beter scherp te stellen

Hoe creëer je een moment voor spontane portretten?