in

Photoshop Q&A – Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!26 november 2020, 12:19

We krijgen zo ontzettend veel vragen binnen over Photoshop. Daarom organiseren we op 10 december vanaf 19:30 uur een Photoshop Q&A sessie! Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Photoshop heeft afgelopen decennia fotografie veranderd. ‘Photoshoppen’ is niet voor niets een werkwoord geworden. Met de update van Photoshop eind oktober, slaat het programma een nieuwe mijlpaal. Met ongekend veel mogelijkheden om luchten aan te passen, portretten te retoucheren en het gebruik van filters opent Photoshop een geheel nieuwe wereld aan handige snufjes.

Met een speciale Photoshop Q&A livestream op 10 december gaan wij je helpen om je vragen over Photoshop te beantwoorden. Of je nu de speciale cursus doet aan de Zoom Academy of niet. Jouw vraag komt aan bod. Tom Reuvers en een team van experts zit 10 december klaar om je te helpen. Mis deze stream dus niet.

Stel vooraf of tijdens de livestream al je Photoshop vragen

Wil jij ook alles leren over Photoshop en antwoorden krijgen op al je Photoshop vragen? Geef je dan op voor deze livestream! Op 10 december gaat fotografiedocent Tom Reuvers vanaf 19:30 met al jullie vragen aan de slag. Je kunt via het aanmeldformulier alvast je vraag stellen, of natuurlijk live tijdens de uitzending.

Weet je zelf veel van fotografie of Photoshop en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu het onderstaande formulier invullen. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze Photoshop Q&A sessie bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

5 tips om libellen te fotograferen!

Het gouden uurtje: een flitser gebruiken in de avond