in

Lightroom Workflows – Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!6 oktober 2020, 10:59

Lightroom heeft zo ontzettend veel mogelijkheden. Heb jij ook duizenden foto’s en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij gaan samen met jou op 13 oktober vanaf 19:30 door Lightroom heen aan de hand van drie bewerkingssessies. Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

We geven je als fotograaf en Lightroom-gebruiker een reset. Er zijn zoveel beelden en mogelijkheden in Lightroom. Wil je het goed doen, dan moet je bij het juiste begin beginnen. Wij gaan hand-in-hand met jou Lightroom tot zes cijfers achter de komma uitpluizen. Deze komende livestream helpt je bij de eerste stap om je Lightroom bibliotheek en je bewerkingen weer helemaal naar je eigen hand te zetten.

Zoveel mogelijkheden en informatie kun je niet allemaal in één keer verwerken, dus beginnen we op 13 oktober bij de basis en nemen je later deze maand mee naar geavanceerde mogelijkheden in Lightroom. Uiteindelijk komen we uit bij de workflows van professionele fotografen die jij ook kunt gaan gebruiken

Doe live mee met de workshops

Wil jij ook orde maken in je bibliotheek en efficiënter bewerken in Lightroom? Geef je dan op voor deze livestream! Op 13 oktober gaat fotografiedocent Tom Reuvers vanaf 19:30 samen met jou aan de slag met drie complete bewerkingssessies:

  • • Landschap
  • • Dieren
  • • Architectuur

Foto: Eva Bos · de dierenfoto waar we mee aan de slag gaan.

Ontvang vooraf de RAW-bestanden

Als je je hebt aangemeld via het onderstaande formulier ontvang je voor de start van de livestream de drie RAW-oefenbestanden die we gaan gebruiken om later zelf mee aan de slag te gaan.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Je kunt hem ook meteen al stellen bij het aanmeldformulier. Fotografiedocent Tom Reuvers en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie of Lightroom en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Foto: Tom Reuvers · de landschapsfoto waar we mee aan de slag gaan.

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu het onderstaande formulier invullen. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over Workflows in Lightroom bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Dit zijn de beste weersomstandigheden om in het bos te fotograferen

Auteursrecht en portretrecht: dit zijn je rechten als fotograaf