in

Bewerken in Photoshop – Zoom Academy Live | Schrijf je nu gratis in!12 november 2020, 11:54

Wil je leren wat er allemaal kan met Photoshop? De mogelijkheden zijn oneindig! Wij gaan samen met jou op 19 november vanaf 19:30 door de nieuwe features van Photoshop heen aan de hand van meerdere bewerkingssessies. Je kunt weer gratis digitaal meedoen en de inschrijvingen zijn nu geopend!

Photoshop is al lang niet meer alleen een programma voor beeldbewerkingsexperts. Fotografen kunnen ook ontzettend veel met het programma doen. De laatste jaren is het werken met Photoshop steeds makkelijker geworden. Nieuwe features zoals Neural filters en de lucht vervangen in een paar klikken zijn perfect voor iedere fotograaf die meer uit zijn/haar foto’s wil halen.

Wil jij leren werken met Photoshop om je foto’s tot een hoger niveau te tillen? En wil je alles leren over de nieuwe mogelijkheden binnen het programma, en hoe je kunt werken met lagen in Photoshop? We geven je als fotograaf een manier hoe je makkelijk en snel je foto’s kunt perfectioneren in Photoshop. Dit doen we aan de hand van meerdere voorbeeldfoto’s.

Op donderdag 19 november om 19:30 nemen we je mee door de nieuwe mogelijkheden in Photoshop. Geef je nu op voor deze gratis livestream!

Doe mee met de bewerkingen

Wil jij ook meer leren over Photoshop, en kennis maken met de nieuwe mogelijkheden van het programma? Geef je dan op voor deze livestream! Op 19 november gaat fotografiedocent Tom Reuvers vanaf 19:30 samen met jou aan de slag met meerdere bewerkingssessies:

Neural Filters
Het bewerkingsproces in Photoshop kan ontzettend makkelijk en snel zijn! Met de Neural Filters, een nieuwe feature binnen Photoshop, kun je perfecte bewerkingen doen in een handomdraai. We gaan deze filters laten zien aan de hand van twee voorbeeldfoto’s.

Werken met lagen
Een van de lastigste elementen van werken in Photoshop is het werken met lagen. Tijdens deze livestream leggen we uit hoe dit werkt, en hoe je foto’s kunt samenvoegen om tot een schitterend resultaat te komen.

Lucht vervangen
Deze nieuwe mogelijkheid binnen Photoshop maakt het mogelijk om binnen een paar klikken de licht in een foto te vervangen. Wij gaan samen met jullie bovenstaande foto aanpassen voor een spannend resultaat.

Voor · De foto waarvan we in Photoshop de lucht gaan vervangen.

Ontvang vooraf de RAW-bestanden

Als je je hebt aangemeld via deze aanmeldpagina ontvang je voor de start van de livestream de RAW-oefenbestanden die we gaan gebruiken om later zelf mee aan de slag te gaan.

Stel je fotografie-vragen en help andere fotografen

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Je kunt hem ook meteen al stellen bij het aanmeldformulier. Fotografiedocent Tom Reuvers en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl redactie in de chat aanwezig!

Weet je zelf veel van fotografie of Photoshop en help je graag anderen? Je bent van harte welkom om in de chat ook te helpen met het beantwoorden van vragen. Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Na · Het resultaat na het vervangen van de lucht.

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream over Bewerken in Photoshop bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Ga naar de aanmeldpagina!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Panasonic Lumix S 85mm F1.8: perfecte portretlens

11 tips voor een betere compositie