in

De mooiste fotografiebestemmingen van Europa


4 april 2018, 10:00

Heb jij je vakantie voor de zomer al geboekt? Bij deze acht bestemmingen mag je camera sowieso niet in je tas ontbreken!

We vroegen jullie eerder naar jullie meest fotogenieke reisbestemmingen. Je vindt ze in dit artikel allemaal terug!

Landmannalaugar, IJssland

IJsland is natuurlijk op zich al een prachtige reisbestemming vanwege de ongerepte natuur en kans om het noorderlicht te zien. Landmannalaugar is een populair wandelgebied waar de pracht van IJsland vanaf spat!
jacobotten

Franse lavendelvelden

De Provence kleurt prachtig paars wanneer de lavendelvelden in bloei staan. Vul je beeld aan met de Mont Ventoux op de achtergrond en je kan het je haast niet mooier voorstellen!
albertdros

Lapland, Finland

Je moet een beetje tegen de kou kunnen, maar dan krijg je er ook een unieke vakantiebestemming voor terug. Alsof de overweldigende hoeveelheid sneeuw niet mooi genoeg is, zijn er prachtige watervallen, kuddes met rendieren en natuurlijk ook hier een grote kans om het noorderlicht te fotograferen!

anncools

Kliffen van Moher, Ierland

Vanaf de 200 meter hoge groene kliffen kijk je uit op de overweldigende blauwe Atlantische oceaan. De karakteristieke O’Brien’s Tower maakt dat plaatje bovendien nog helemaal af.
jeanvandijck

Sognefjord, Noorwegen

Het langste Fjord van Noorwegen mag natuurlijk ook niet op deze lijst ontbreken. De spiegelingen in het water en mooie dorpjes langs de kant, maken het Fjord een van de mooiste trekpleisters van Noorwegen.

wilma69

Torcal de Antequera, Spanje

De rotsen in dit Spaanse natuurreservaat lijken allesbehalve Europees. Het is ook zeker voor natuur- en vooral vogelliefhebbers een must-see wanneer je een bezoek aan Spanje brengt.

cordebruijn

Santorini, Griekenland

Een kleurrijkere vakantiebestemming kan je je haast niet voorstellen. Griekenland kan natuurlijk niet op deze lijst ontbreken en is Santorini niet het mooiste stuk van Griekenland?

edwinmooijaart

Mont Saint-Michel, Frankrijk

In de baai van Normandië vind je dit stukje werelderfgoed. Vooral voor fotografen die willen oefenen met reflecties en spiegelingen is het een zeer fotogenieke reisbestemming!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Leica DG Vario-Elmarit – Lichtsterke supertele!

Bruikbare tips voor architectuurfotografie – Een overzicht