in

Nu op Zoom Academy: Basisboek fotografie mét online cursus


27 september 2019, 11:55

Op de Zoom.nl-redactie noemen we het inmiddels liefkozend de fotografiebijbel. Logisch, want het dubbeldikke (280 pagina’s!) Basisboek Fotografie is onze meest complete bundel ooit! Het is het ideale naslagwerk voor iedereen die bedreven is in de fotografie, maar toch nét even dat geheugensteuntje nodig heeft.

Wanneer je deze bundel bestelt, krijg je niet alleen het boek toegestuurd, maar je krijgt ook vandaag al toegang tot de interactieve training op Zoom Academy met video-uitleg, handige schema’s, downloads en oefenvragen om jezelf te testen. Als je de cursus doorlopen hebt, behaal je bovendien een certificaat.

Maak je gebruik van de pre-orderactie, dan betaal je slechts € 49,95 in plaats van € 89,90. Bestel je de cursusbundel echter tijdens deze speciale 48-uursactie, dan krijg je nog eens 5 euro extra korting en betaal je slechts € 44,95.* 28 september vervalt deze aanbieding weer, dus wees er snel bij!

Wat ga je leren?

– Wie de theorie begrijpt, snapt de praktijk. Dus leren we je alles over de compositieregels. Welk standpunt, perspectief, de grootste valkuilen, maar bovenal hoe je clichés vermijdt. Daarbij delen we enorm veel extra tips en trucs.

– Fotografie draait om licht. Daarom leer je dit tot in de puntjes beheersen. Ken de belichtingsdriehoek, meet het licht en leer het histogram te lezen. Doe je het toch niet helemaal goed, dan herstellen we de belichtingsfouten.

Sluitertijd en diafragma zijn twee van de belangrijkste termen in de fotografie. Hoe je camera moet worden ingesteld, welke effecten je met de Av, Tv en de M-stand bereikt en hoe je maximale controle krijgt over de sluitertijd: het komt allemaal aan bod. Leer snel en nauwkeurig scherpstellen en speel met lange sluitertijden.

Scherpte en contrast vormen de kers op je foto. Krijg die mooie scherptediepte in je foto, precies op de manier die jij wilt. Bij portretten, maar ook in veelvoorkomende andere fotografiesituaties. Herken hoe extra contrast je foto dat beetje extra geeft. Kennis waarmee je je fotografie echt naar een hoger niveau tilt.

– In het laatste gedeelte van het Basisboek Fotografie gaat we nóg meer de diepte in. Hierna fotografeer je nooit meer in jpg, maar altijd in raw. Omdat je dan in de bewerking nog alle kanten op kunt. Raw is een ruw bronbestand en wij laten zien hoe je daar een perfecte foto van maakt.

– Dat doe je onder andere in Lightroom en Photoshop, die in de laatste twee hoofdstukken van de cursusbundel behandeld worden. Leer de basis van beide programma’s, de gereedschappen, de mogelijkheden én hoe je dat allemaal toepast in de praktijk. Uiteraard ontbreken ook hier de experttips niet: de extra fijne kneepjes om je foto’s nog beter te maken!

Bestellen

Bestel je deze bundel, dan ontvang je het 280 pagina’s tellende cursusboek rond 18 oktober in de bus. Als onderdeel van deze aanbieding kun je nu al direct aan de slag via de interactieve online cursus op Zoom Academy.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Voorkom cliché’s in je foto door een sterke compositie

Review: Sigma 14-24mm 1:2.8 DG DN Art