in

Zoom Academy: Compleet Boek + Online Cursus Lightroom


9 november 2018, 09:38

Lightroom is ontzettend populair onder Zoomers. Daarom kunnen we uiteraard niet om Lightroom heen. We vinden ook dat we niets mogen overslaan als het gaat om dit onderwerp. Een 180 pagina’s dik boek alleen was wat ons betreft niet voldoende, daar moest een Zoom Academy Cursus bij, maar zelfs dat was nog niet genoeg…

Een maandje geleden zaten we tijdens een redactie-overleg te brainstormen. Redacteur Maarten Jacobi vond dat het tijd was om iets met Lightroom te gaan doen. Dat idee werd met gejuich ontvangen. Maar Hans en Theske legden de lat hoog: eensgezind en in koor: ‘Het moet echt iets speciaals worden!’

Lightroom boek

Allereerst planden we de inhoud van het boek. Ongeacht jouw Lightroom-versie is het boek een krachtig naslagwerk geworden waar je een hoop tips uit haalt, maar ook stap voor stap je workflow kunt gaan optimaliseren. Alles voor de beste foto.

Lightroom Classic CC training

De Zoom Academy konden we niet overslaan. We vroegen de beste Lightroom-specialist in Nederland – Johan Elzenga om een online training voor ons te ontwikkelen. De opdracht was even simpel als ingewikkeld. Maak een training die de perfecte aanvulling is op het boek. We werden niet teleurgesteld! De training is inmiddels beschikbaar op de Zoom Academy voor € 29,95.

Bestel nu deze bundel voor slechts € 39,95 en krijg het Complete Cursusboek + de online Zoom Academy cursus Lightroom.

Preset Masterpakket

Een boek samen met de Academy. Dat lag voor de hand. Dus moesten we nog een stap verder gaan. Maarten kwam met het ‘Preset Masterpakket’. ‘Dat moet je even uitleggen’, vroeg ik nieuwsgierig. Het antwoord was kort en krachtig: ‘de beste presets komen in één pakket’. Maarten kwam uiteindelijk met 69 (!) van zijn favoriete presets.

Lightroom videotutorials

Videotutorials konden uiteraard niet ontbreken. Maar ook daar gingen we niet voor half werk. Meer dan een uur aan videomateriaal werd geproduceerd! Een preview vind je onder dit artikel.

Nog meer?

Wat dacht je van RAW-bestanden om te oefenen? Workflows voor thema’s en heel veel handige tips.

Aanbieding

Het is veel, maar we willen niet de hoofdprijs vragen. Het bovenstaande heb je voor slechts € 39,95! Dat scheelt je bij elkaar de helft. De aanbieding is tijdelijk, dus wees er snel bij.

Hieronder een voorbeeld van een video-uitleg uit de Zoom Academy Cursus Lightroom.

PS: ben je Photoshop-liefhebber? Nog héél even geduld 🙂

Bestel nu deze bundel voor slechts € 39,95 en krijg het Complete Cursusboek + de online Zoom Academy cursus Lightroom.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

6 ideeën om je huisdier vast te leggen

Video: De Olympus challenge gaat van start. De eerste fotochallenge staat nu live!