in

Reserveer nu: cursusbundel Bewerken in Photoshop25 november 2019, 17:06

Al kun je nóg zo lekker koken … vergeet dat snufje zout en het gerecht smaakt niet. Zie Photoshop als je kruidenrek. Boordevol smaakmakers die veel te vaak worden overgeslagen. Ingewikkeld, onbekend, gek, moeilijk, lastig. Laat maar? Zeker niet! Zoom.nl wordt je persoonlijke chef-kok, Photoshop is je keuken en de cursusbundel Bewerken in Photoshop wordt je receptenboek. Met je bewerkte foto’s als topgerecht.

Lekker koken is vooral durven experimenteren. Met een gewaagde eigen twist aan een bestaand recept. Precies dat leer je in ons leerzame cursusboek van 180 pagina’s met 12 kant-en-klare Photoshop-recepten die je eerst kunt nadoen met hulp van de downloadbare oefenfoto’s, om daarna de techniek op je eigen foto’s toe te passen. De interactieve online training maakt de cursusbundel compleet. Ook die zit boordevol praktijkinformatie, theorie, oefenmateriaal, stappenplannen, video’s en een echt examen.

Bewerken in Photoshop is in de aanbieding tijdens de pre-orderperiode: 50% korting over de verkoopprijs van € 69,90. Dat betekent dat je voor € 34,95 vandaag al kunt starten. Daarnaast krijg je deze week €10,- korting op je volgende aankoop bij Zoom Academy Het boek wordt 20 december naar je toegezonden.

Let wel: De bundel is geschikt voor elke versie van Photoshop, maar bevat óók de laatste vernieuwingen. Alle informatie in deze cursusbundel is volledig nieuw en niet eerder gepubliceerd.

Dit leer je

Ken je Photoshop nog niet? Dan krijg je de basis. Ben je wel bedreven, dan leer je experimenteren. Iedereen wordt door deze cursus beter. Of het nu de bewerkingen zijn zoals het vervagen van achtergronden, het wegwerken van hinderlijke elementen in je beelden, focus stacking, het perfectioneren van kleuren of dat je onze complete retoucheer-metamorfose doorloopt voor portretfotografie: het past bij waar jij mee bezig wilt zijn. Mis vooral ook niet het toetje! Als sluitstuk leggen we uit hoe een complete fotomontage kan worden gemaakt op basis van losse elementen.

Om ervoor te zorgen dat jij alle bewerkingen zelf ook precies kunt uitvoeren, kun je de stappen volgen met onze oefenbestanden. Ga je uiteindelijk liever aan de slag met presets dan hebben we 57 presets toegevoegd die je in Adobe Camera Raw – de importmodule van Photoshop – kunt toevoegen.

12 bewerkingen

Dankzij deze twee bewerkingen leren we je Photoshop (nóg) beter kennen!
De volgende bewerkingen komen aan bod:
• Studioportret retoucheren
• Buitenportret retoucheren
• Lucht van een landschap vervangen
• Water laten stromen (lange sluitertijd)
• Wegwerken van hinderlijke elementen
• Cityscape met weerspiegeling maken
• Prachtige HDR bij avondfoto’s
• Star trails maken
• Focus stacking
• Dromerige sfeer creëren
• Achtergrond zwart maken
• Uitgebreide fotomontage

Bestel je deze bundel, dan ontvang je het cursusboek rond 20 december in de bus. Als onderdeel van deze aanbieding kun je direct aan de slag via de interactieve cursus op Zoom Academy.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Canon EOS Ra – Sterren kijken

Review: Sony A6100