in

Fotowedstrijd Portretfotografie | Vakjury: William Rutten & Michiel Fischer24 april 2019, 03:11

Doe mee aan de Fotowedstrijd Portretfotografie hier op Zoom.nl en win een stedentrip naar Milaan in Italië! Daarnaast worden de beste inzendingen live besproken door vakjury William Rutten, Michiel Fischer en Maarten Jacobi.

Dit is dé kans om je mooiste foto onder de aandacht te brengen bij de meesters uit het vak. De jury bestaat namelijk uit niemand minder dan topfotograaf William Rutten, Michiel Fischer (eigenaar van Studio34x.com) en redacteur Maarten Jacobi van Zoom.nl. Zij zullen uit alle inzendingen de 20 mooiste foto’s selecteren. Uit deze selectie wint de fotograaf met het beste portret een stedentrip naar Milaan, dé stad van de fashion- en portretfotografie!

Zoom Academy LIVE! – Livestream op YouTube & Facebook

De 20 mooiste foto’s worden besproken tijdens Zoom Academy LIVE!. In deze livestream op YouTube, Facebook en Zoom.nl bespreken William Rutten, Michiel Fischer en Maarten Jacobi live alle belangrijke aspecten van de portretfotografie.

Verzeker je plek: schrijf je nu gratis in voor Zoom Academy LIVE!

Hoe maak je het perfecte portret? Waar moet je op letten bij studiolicht? Hoe werk je met de juiste camera-instellingen? Wat is de juiste omgang met het model? Als kijker kun je zelf meedoen door vragen stellen, die live worden beantwoord.

Live bekendmaking

Tot slot wordt ook de winnaar van de reis naar Milaan live bekendgemaakt! Wil je dus weten of je foto bij de top 20 behoort en misschien wel de winaar is? Wees er dan bij tijdens Zoom Academy LIVE!

Waar en wanneer

Zoom Academy LIVE! vindt plaats op 23 mei 2019 van 19:00 – 22:00 en wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal en de Facebookpagina van Zoom.nl, maar ook hier op Zoom.nl zelf.

Doe mee aan de wedstrijd met jouw mooiste portretfoto!

Meer informatie over Bebsy

De reis naar Milaan wordt gesponsord door reisorganisatie Bebsy. Wil je er eens even lekker tussenuit? Dan ben je bij Bebsy.nl aan het juiste adres! Elke dag gaat Bebsy voor jou op zoek naar leuke en unieke bestemmingen tegen een scherpe prijs. Ga voor een stedentrip naar Rome, zonvakantie naar Ibiza of fly en drive naar Sicilië. Het kan allemaal! Bovendien krijg je als je nu lid wordt van Bebsy €25,- euro korting op al je boekingen en toegang tot exclusieve ledendeals. Dat is nog eens een goed begin van je vakantie!

Wil je nu zelf een reis naar Milaan boeken? Als samenwerking tussen Bebsy en Zoom.nl is er een speciale Zoom-deal. Kijk op http://bebsy.nl/zoom voor meer informatie!

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Canon EOS RP – De tweede fullframe camera van Canon

Nieuw Talent – DvdH met ‘Sandra’