in

Nieuw Talent – DvdH met ‘Sandra’25 april 2019, 12:33

Elke week bestempelt de Zoom.nl redactie een nieuwe Zoomer als ‘Nieuw talent’. We struinen onze site af en fotografen die opvallen pikken we eruit. Vanaf vandaag krijgt het nieuwe talent hier ook een plekje!

Met dit pure en speelse portret viel Dvdh ons op. Daarna hebben we even haar foto’s op Zoom.nl bekeken en voor ons was het duidelijk: dit is een fotograaf die het predikaat Nieuwe Talent op Zoom.nl verdient! Welkom op Zoom! De manier waarop het model is afgebeeld, blijft voor de kijker interessant. Dit is een mooie krappe uitsnede met ontzettend veel uitstraling. De foto is duidelijk net iets anders dan andere portretten die worden vastgelegd. Hopelijk zien we snel meer van Dvdh!


foto: dvdh · X-T20 (FUJIFILM) · ISO 200 · F 2.8 · 1/180 SEC · 33 MM

Elke week kiezen we een nieuwe Zoomer als ‘Nieuw talent’. Via onze pagina Nieuw Talent maak je kennis met nog een vele andere talenten die zich hebben geregistreerd op Zoom.nl. Heb jij je nog niet geregistreerd? Word lid, upload je mooiste foto’s en wie weet val jij op en word je binnenkort in Nieuw Talent door Zoom.nl in de schijnwerpers gezet.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fotowedstrijd Portretfotografie | Vakjury: William Rutten & Michiel Fischer

Photoshop Quick Tip: Vullen met behoud van inhoud in Photoshop