in

Dit is de winnaar van de William Rutten fotowedstrijd!

Vorige week deden we een oproep voor onze fotowedstrijd ‘portretfotografie’. Er werden fantastische portretten ingestuurd. Hier delen we de winnaar, met een korte motivatie waarom wij deze foto hebben gekozen.

De fotowedstrijd

Omdat we met Zoom Academy de William Rutten masterclass hebben gelanceerd organiseerden we deze fotowedstrijd. Deze fotowedstrijd stond in het thema ‘portretfotografie’ en de winnaar won de masterclass ter waarde van €99,95 met toegang tot de exclusieve livestream Q&A met William Rutten.

De winnaar

Dit is een schitterend zwart-wit portret. Door de omzetting komen de sproeten nog beter naar voren, en het portret heeft prachtige contrasten. Het wapperende haar geeft de foto een mooie dynamische uitstraling en de aandacht blijft bij het model hangen. De ogen hebben ontzettend veel details, en hierdoor blijf je kijken. De subtiele, zachte blik, gecombineerd met de dynamiek van het haar maakt deze foto voor ons de winnaar van deze fotowedstrijd. Gefeliciteerd!


Foto: ElaineHovenier

Een exclusieve online video masterclass door William Rutten
Voor het eerst in zijn carrière deelt topfotograaf William Rutten persoonlijk zijn kennis en ervaring in een unieke video masterclass. Leer in ruim twee uur exclusief videomateriaal, de belangrijkste lessen uit 33 jaar aan ervaring en expertise. Deze masterclass bevat tal van onmisbare elementen voor iedere fotograaf met ambitie.

Daarnaast geeft William vanuit Studio 34x een complete studiosessie, waarin alle onderdelen van een shoot aan bod komen. Hij bespreekt verschillende lichtopstellingen en laat zien welk effect kleine aanpassingen al kunnen hebben op je beeld. William werkt in deze sessie niet alleen met high-end studioverlichting. Een van de opstellingen bevat een eenvoudige reportageflitser, waarmee hij een vogue-achtige stijl weet neer te zetten.

Beleef het nu:
Alle informatie over de masterclass en de mogelijkheid om direct te starten vind je op: williamruttenmasterclass.com

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zo gebruik je de kleurtintcurve in Photoshop

Food fotografie: compositie