in

Dit waren de mooiste foto’s van januari 2023

We zijn een nieuw jaar begonnen! Net zoals iedere maand, hebben we ook in januari weer een paar van de mooiste foto’s van de afgelopen maand voor je bij elkaar gezocht. Van alle prachtige foto’s die de afgelopen maand op de site zijn geplaatst hebben we een selectie gemaakt. In dit artikel laten we je dan ook de 15 mooiste foto’s van januari 2023 zien.

We begonnen met een nieuw jaar en in dat nieuwe jaar hebben we haast alle weersomstandigheden wel gezien. Zonneschijn, regen, wind, vorst en zelfs sneeuw kwamen voorbij. Dat is niet het enige, zo was er bijvoorbeeld ook een komeet te spotten. Er waren in ieder geval genoeg redenen om je camera op te pakken en ermee aan de slag te gaan. Niet zo verbazingwekkend dus dat er in januari weer enorm veel mooie foto’s zijn geplaatst.

De mooiste foto’s van januari 2023

Jullie hebben weer erg je best gedaan de afgelopen maand en er zijn erg veel prachtige foto’s geplaatst. Iedere maand doen wij ons uiterste best om daar de 15 mooiste foto’s van uit te zoeken. Ook deze maand hebben we dat weer geprobeerd. Dat is natuurlijk een haast onmogelijke opgave, er waren immers veel meer mooie foto’s dan 15, maar het is ons gelukt. Bekijk de gehele galerij hier, of klik op de foto hieronder.

januari 2023

Klik op de foto om alle foto’s te bekijken!


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Werken met Photoshop: portretretouche met Neural Filters

Sony FE 20-70mm F4 G