in

Uitslag Battle of the Fotoclubs

Enige tijd geleden zijn we de Fotowedstrijd ‘Battle of the Fotoclubs gestart. Een fotowedstrijd waarin we fotoclubs uitdaagden om hun stad zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Nu is het tijd voor de uitslag!

Wat wint de winnnaar? 

Naast de felbegeerde titel ‘Beste fotoclub van 2022’, wint de fotoclub ook een exclusieve expositie in het Zoom.nl-magazine + een eigen pagina in Zoom.nl magazine om je fotoclub te laten zien. Daarnaast ontvangt ieder lid van de club een gratis Zoom Academy cursus naar keuze t.w.v. € 29,95.

Als klap op de vuurpijl wordt ook de beste individuele fotogaaf in het zonnetje gezet door hem of haar te belonen met een eigen portfoliopagina in het volgende Zoom.nl-magazine.

Eervolle vermeldingen

Voordat we de winnaar bekend maken, eerst een aantal eervolle vermeldingen. Een aantal clubs hebben echt hun stad heel mooi in beeld gebracht. Het zijn: Fotoclub Keistad, Fotoclub Stadskanaal en Fotowerkgroep Ommoord.

Daarnaast ontvingen we ook mooie beelden van verschillende andere fotoclubs waaronder van in2picturesfotoclub, fotoclub argentum, fotoclub veenendaal, fotoclub heerhugowaard, fotogroep spectrum zaandam en fotoclub vleuten. Heel erg bedankt voor jullie deelname en prachtige foto’s

Winnaar

Er kan maar één winnaar zijn en dat is de volgende fotoclub: Fotoclub Pixelsquad uit Groningen, bekijk hier hun inzendingen: https://zoom.nl/zoek/pixelsquad.

Van harte gefeliciteerd met de winst en de titel: ‘Beste fotoclub van 2022’. Hieronder een selectie van de inzendingen, voor alle inzendingen van deze fotoclub klik je op de foto’s.

Daarnaast is er ook een individuele prijs, deze is gewonnen door Rianne Kugel, met deze foto’s:

Van harte gefeliciteerd allemaal!


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fotowedstrijd de opdracht: Onmogelijke foto

Altijd een spannende compositie: zo gebruik je de gulden snede