in

QUIZ: wat weet jij over straatfotografie?

Straatfotografie is in ieder seizoen hartstikke leuk om te doen. Je kunt er eigenlijk altijd voor op pad en als je weet waar je naar moet kijken, kun je prachtige beelden schieten. Wij zijn benieuwd wat jij allemaal weet van straatfotografie. Daarom hebben we een korte quiz voor je opgesteld!

Wij van Zoom.nl doen natuurlijk dagelijks ons best om je zo veel mogelijk te leren over fotografie. Dat doen we door handige artikelen en tips te publiceren. Met al deze content hopen we je wat bij te brengen over fotografie en zo hopen we fotograferen dan ook nóg leuker te maken. We zijn echter ook wel benieuwd wat je nu eigenlijk allemaal hebt opgenomen van al die tips. Om dat te testen hebben we dan ook een korte quiz voor je opgesteld. Moeilijkere en makkelijkere vragen wisselen elkaar af, wees dus niet bang om mee te doen! Ben je benieuwd naar de andere quizzen uit deze reeks? Die kun je hier vinden.

Meer leren over fotografie? Volg dan de Zoom Academy cursus Lijnen en Perspectief!

Nog gauw wat leren over straatfotografie?

Wij zijn er natuurlijk voornamelijk om jou zo veel mogelijk te ondersteunen bij het fotograferen. Voordat je aan de quiz begint, zou het dan ook kunnen dat je eerst nog even je kennis op wilt frissen. Om je daarbij te helpen hebben we een kort lijstje met oudere artikelen voor je opgesteld. Let wel op, want het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat de antwoorden op de vragen ook in deze artikelen zijn te vinden!

Doe de quiz over straatfotografie!

Hieronder kun je de quiz over straatfotografie vinden die we voor je hebben gemaakt. Als met de quiz begint, vul je eerst je naam in. Dat hoeft natuurlijk niet je echte naam te zijn als je dat niet fijn vind. Heb je je naam ingevuld, dan klik je op ‘Doe nu mee’, waarna je nog een keertje op ‘Volgende’ kunt klikken. Als je dat gedaan hebt, kun je ook nog een avatar kiezen, dat is een icoontje dat voor je naam komt te staan in de eindresultaten. Ben je hiermee klaar, dan klik je op ‘Doe mee’, waarna de quiz begint.

Voor alle vragen waar je een goed antwoord op geeft, krijg je punten, maar het draait ook om snelheid. Geef je dus een goed antwoord, maar doe je er erg lang over, dan krijg je minder punten dan wanneer je erg snel een goed antwoord invult. Aan het eind van de quiz krijg je een scorelijst te zien. Je kunt daarop vervolgens zie hoe goed jij het hebt gedaan, wat je totaal aantal punten is en wie er in de top drie staan. Je kunt niks winnen met deze quiz, maar het is natuurlijk wel erg leuk om je kennis met die van anderen te vergelijken! Daarbij geven wij je toestemming om lekker op te scheppen bij vrienden en familie als je in de top drie komt te staan 😉


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Special Edition versie van de Nikon Z fc APS-C camera

Photoshop 2023 Update livestream: meld je nu aan!