in

Photoshop 2023 Update livestream: meld je nu aan!

De grote update van Photoshop in oktober was een klapper waar wij even van moesten bijkomen. Selecteren werd nog verfijnder, luchten vervangen nog uitgebreider en de AI-mogelijkheden nog slimmer. Wil je precies weten hoe jij al deze updates zo goed mogelijk kunt inzetten voor jouw foto’s? Doe dan met ons mee tijdens de livestream op donderdag 17 november om 19:30 uur.

Samen met gecertificeerd Photoshop-instructeur Rob de Winter gaan we de details van de update met je doornemen. Aan de hand van oefenbestanden kun je zelf meteen meedoen. Je kunt je al inschrijven voor (gratis!) deelname en krijgt dan de oefenbestanden tijdig tot je beschikking. 

Dit kun je verwachten

We hebben deze editie van Zoom Academy LIVE opgedeeld in drie delen. 

 • Photoshop Web
  In dit onderdeel bespreken we de online variant van Photoshop. Als je bijvoorbeeld als Lightroom-gebruiker Photoshop wilt gebruiken, dan is deze versie van Photoshop een mooie toevoeging om toch gebruik te maken van de mogelijkheden van het programma, zonder er extra voor te betalen. 
 • De updates in Photoshop
  Het hart van deze livestream. We nemen de updates met je door aan de hand van een foto die Rob de Winter live zal bewerken. We leggen het je zo uit dat het voor zowel beginnende als gevorderde Photoshop-gebruikers goed te volgen is. 
 • Een stap verder in Photoshop
  We gaan in dit laatste deel nog een stap verder en bespreken de meer geavanceerde mogelijkheden van Photoshop, zoals de AI-functies en zeer nauwkeurig selecteren.  

Stel je vraag

Heb je een fotografie-gerelateerde vraag? Dan kun je die live stellen tijdens de uitzending. Fotografiedocent Rob de Winter en Zoom.nl redacteur Michelle Ruwen zijn aanwezig om ze in de uitzending te beantwoorden. Daarnaast is ook de rest van de Zoom.nl-redactie in de chat aanwezig!

Praktische informatie

 • Wat: Photoshop 2023 Update
 • Wanneer: Donderdag 17 november om 19:30 uur
 • Waar: Online. Na aanmelding ontvang je op 17 november een link met directe toegang tot de livestream. Deze kun je op je laptop, desktop, tablet of smartphone openen.

We hopen je te zien tijdens deze Photoshop Update-livestream! We kijken ernaar uit om samen met alle fotografen een gezellige avond boordevol fotografietips en inspiratie neer te zetten.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

QUIZ: wat weet jij over straatfotografie?

Bomen en bladeren fotograferen in het bos