in

Oproep: Wat is jouw mooiste foto uit een verre bestemming?


7 november 2020, 10:46

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste fotolocaties ter wereld en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw mooiste foto’s in en maak kans op publicatie in het magazine!

De Sahara, de bossen van Nieuw Zeeland of de koude ijsbergen van Antarctica, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is de droom van veel fotografen: naar verre bestemmingen reizen en daar landschappen en culturen vastleggen die niet vaak gezien worden. Alsof je helemaal alleen op de wereld bent. Dàt is het gevoel dat veel fotografen zoeken met hun foto’s.


Foto: MariaKooy

Waar we naar op zoek zijn

Ben jij al eens op zo’n locatie geweest? Of heb je al eens een reis gemaakt waarbij je het gevoel had dat je bijna op het einde van de wereld was? En heb je daar foto’s gemaakt die dat typische verre reisgevoel geven? Dan is dit jouw kans! Stuur de mooiste foto(‘s) in die je op deze reis hebt gemaakt, samen met het verhaal dat daarbij hoort, en wie weet staat jouw foto dan binnenkort in Zoom.nl magazine! Vertel ons waarom deze foto bijzonder is en wat je hebt gedaan om deze foto te kunnen maken.


Foto: Robert-Jan

Jouw verhaal en foto in het magazine?

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tessmutsters@hotmail.com. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

– De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
– De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
– Het verhaal achter de foto (en de reis die daarbij kwam kijken), misschien een of meerdere leuke tips?
– Hoe heb je de foto gemaakt? Heb je lang moeten wachten? Waar stond je precies?
– Je voor- en achternaam
– Je Zoom.nl gebruikersnaam

Je kunt tot en met 5 december 2020 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!


Foto: canipel

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De voordelen van tethered fotograferen

Begin met urbex-fotografie