in

Meld je nu aan voor de Photoshop voor Fotografen livestream!

Werken in Photoshop is voor velen best een uitdaging, maar het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn! We gaan op 7 april weer LIVE met Photoshop. Expert Rob de Winter geeft je handige trucjes om sneller te kunnen werken en om beter met het programma om te kunnen gaan.

Wil je Photoshop beter kunnen inzetten voor je fotografie, en de onontdekte functies en gereedschappen ontdekken? Doe dan met ons mee op donderdag 7 april om 19:30 uur.

Wat gaan we doen?

Samen met Adobe gecertificeerd Photoshop docent Rob de Winter gaan we LIVE vanuit de Zoom redactie om je alles te leren over Photoshop. Van handige trucjes om sneller te werken in het programma, tot het gebruiken van gereedschappen gericht op fotografie: Rob deelt zijn expertise en vakmanschap om te laten zien hoe je beter wordt in het bewerken in Photoshop

Gereedschappen voor fotografen

Rob gaat de belangrijkste en handigste tools behandelen voor fotografen. Ook gereedschappen waar men misschien niet zo snel aan denkt. De onontdekte parels van Photoshop! 

Leer handige trucjes

Werken in Photoshop is voor velen best een uitdaging, maar het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn! Rob geeft je handige trucjes om sneller te werken en om beter met het programma om te kunnen gaan.

Ontvang vooraf de oefenbestanden

Als je je hebt aangemeld via deze aanmeldpagina ontvang je voor de start van de livestream de oefenbestanden die we gaan gebruiken om later zelf mee aan de slag te gaan.

Stel je Photoshop-vragen en help andere fotografen

Heb je een vraag over een bepaald gereedschap, een bewerking of een andere vraag aan Rob? Dit is je kans om hem LIVE te stellen aan Rob en meteen een antwoord te krijgen!

Ben je zelf ervaren op het gebied van Photoshop? We nodigen je van harte uit om ook mee te doen, en je mede fotografen te helpen in de chat! Op die manieren leren we met z’n allen van elkaar!

Schrijf je nu in

Deelname aan de livestream is gratis. Om je van een plek te verzekeren kun je nu naar onze aanmeldpagina gaan. Je ontvangt dan voor aanvang automatisch een mail van ons met een link naar de livestream. Je kunt onze livestream bekijken via je smartphone, tablet, laptop of desktop pc.

Bekijk hier de vorige Photoshop livestream met Rob de Winter:


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zo maak je de mooiste maanfoto’s!

Fotografie Dilemma: software voor nabewerking