in

Dit waren de mooiste foto’s van februari 2023

Iedere maand worden er enorm veel prachtige foto’s op Zoom geplaatst en iedere maand doen wij weer ons uiterste best om de vijftien mooiste foto’s uit te zoeken. Om zo veel mooie foto’s terug te brengen tot vijftien is natuurlijk eigenlijk een onmogelijke taak. Toch

Ook de tweede maand van het jaar is alweer voorbij. We hebben wat vorst gehad en op veel plekken kwamen de eerste lentebloeiers uit de grond. Ook in de lucht was er veel te doen. Zo stonden Venus en Jupiter op één lijn met de maan en konden we helemaal aan het eind van de maand zelfs het noorderlicht zien in Nederland! Genoeg redenen dus om op pad te gaan met je camera en een hoop prachtige beelden te maken. Dat hebben jullie dan ook weer massaal gedaan.

De mooiste foto’s van februari 2023

Jullie hebben weer erg je best gedaan de afgelopen maand en er zijn erg veel prachtige foto’s geplaatst. Iedere maand doen wij ons uiterste best om daar de 15 mooiste foto’s van uit te zoeken. Ook deze maand hebben we dat weer geprobeerd. Bekijk de gehele galerij hier, of klik op de foto hieronder.

februari 2023

Klik op de foto om alle foto’s te bekijken!


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Huisdierenfotografie: je beste vriend voor de lens

Hoe maak je een goede website of portfolio?