in

Yi Horizon VR180: 3D met twee lenzen


15 januari 2018, 10:27

Yi technology presenteert de Horizon VR180. Dit is een stereocamera die een 3D-effect geeft en waarmee je plaatjes en films kunt produceren die op VR headsets afgespeeld kunnen worden.

De YI Horizon VR180 camera oogt zoals een klassieke stereocamera, inclusief twee opnamelenzen, maar werkt volledig digitaal. De camera produceert 3D-video in 5.7K resolutie bij 30 fps en de video’s zien er geweldig uit op zowel de PC als op je smartphone. De Yi Horizon beschikt over instant in-camera stitching en kan ook live streaming aan, waardoor je de beelden direct met je vrienden kunt delen.

Samenwerking met Google

Yi heeft de nieuwe Horizon VR180 ontwikkeld in samenwerking met Google’s Virtual Reality (VR) team, en de camera gebruikt ook Google’s nieuwe VR180 format. De YI Horizon VR180 sluit daarom naadloos aan bij YouTube en Google Photo’s waardoor je heel simpel een echte VR-ervaring kunt opdoen als je kijkt met Google Cardboard, Daydream, PSVR en diverse andere VR-viewers. Overigens kunnen de opnamen ook gewoon in 2D bekeken worden.

Beschikbaarheid

Wanneer de Yi Horizon VR180 leverbaar wordt en wat de camera gaat kosten is nog niet bekend.

Meer informatie op de website van yitechnology

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

De Garmin Virb 360 review – Robuuste 360 graden camera

Leica presenteert Apo-Summicron-SL 75mm en 90mm