in

We gaan weer live: Gratis Lightroom Masterclass organiseren & bewerken!


31 maart 2020, 11:00

Na het succes van de vorige livestream, de eindeloze positieve reacties en vele verzoeken, kunnen we niet anders dan nog een keer live gaan! Kijk vrijdag 3 april om 19:30 uur naar Zoom Academy Live: Lightroom Masterclass organiseren & bewerken

Leer alles over de Lightroom Catalogus + bekijk de volledige bewerking van een natuurfoto

Tijdens de vorige livestream werd ons meteen duidelijk dat live vragen stellen & online leren over Lightroom een goede combinatie is. Fotograaf en auteur Tom Reuvers behandelde vraag na vraag over presets en het optimaliseren van je workflow. Echter was de tijd te kort om alle vragen te kunnen beantwoorden.

Daarom gaan we op 3 april opnieuw live vanuit de Zoom.nl studio. Deze keer gaan we aan de slag met al jullie onbeantwoorde vragen over de catalogus, bibliotheek en het organiseren van je foto’s. Heb je alles op orde? Leun dan achterover in je stoel en bekijk hoe Tom Reuvers stap voor stap een natuurfoto van A tot Z bewerkt. Natuurlijk is er ook weer voldoende tijd om nieuwe vragen aan Tom te stellen.

Schrijf je nu in

Heb jij je nog niet aangemeld? Vul dan het formulier hieronder in. Je ontvangt dan vooraf een reminder én je krijgt ter voorbereiding een onmisbaar spiekbriefje in je mailbox, boordevol handige sneltoetsen en trucs voor Lightroom.

Aanstaande vrijdag passen we alles in de praktijk toe, waardoor je razendsnel je foto’s leert te optimaliseren. .

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Hoe zorg je ervoor dat je geen foto’s kwijtraakt op je geheugenkaartjes?

Dit zijn de mooiste foto’s op Zoom.nl van maart 2020