in

Tester gezocht! aan de slag met de Fujifilm X-T200: instap systeemcamera17 juni 2020, 13:10

Fujifilm heeft met de X-T200 een goede opvolger neergezet van de X-T100 en voegt daar diverse welkome verbeteringen aan toe. Wie wil deze camera testen?

Fujifilm X-T200

Soms heeft een update van een instapmodel niet zo verschrikkelijk veel om het lijf. Fujifilm doet het met de X-T200 echter anders. 24,2 megapixel, 8 beelden per seconde en een nieuw verstelbaar scherm. Vergeleken met de voorganger X-T100 is dit een flinke stap voorwaarts. Is die update z’n prijs waard?

Fujifilm X-T200 Gebruikersreview

Wil jij een week aan de slag met deze camera om mooie foto’s te maken en kun je je ervaring met de camera opschrijven in een review? Geef je dan nu op! Deze gebruikersreview wordt gepubliceerd, inclusief foto’s in de volgende editie van Zoom.nl!

Geef je op

Heb je interesse? Stuur een mail naar redactie@zoom.nl met als onderwerp ‘Gebruikersreview Fujifilm X-T2000’ en vertel ons wat je ermee gaat fotograferen. Vermeld in de mail ook je Zoom.nl gebruikersnaam of Instagram account als je die hebt.

Als je geselecteerd bent om de camera te testen nemen we snel contact met je op, je mag hem dan volgende week al testen.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

8 tips voor newbornfotografie

De kleinste details: flitslicht gebruiken bij macrofotografie