in

Krijg een gratis videocursus en korting op Zoom Academy!


27 februari 2020, 13:34

Zoom Academy deelt uit! We hebben namelijk 30.000 cursisten op Zoom Academy. Krijg een gratis videocursus Lightroom en krijg korting op alle bundels!

Krijg een gratis cursus van ons cadeau!

We hebben wat leuks! Op Zoom Academy staat de videocursus Lightroom voor jullie klaar. Die kun je gratis volgen. We hebben namelijk een mijlpaal bereikt: 30.000 cursisten aan Zoom Academy. Nu snappen we dat dit voor jou minder spannend is dan voor ons, maar het levert je wel wat op. Je kunt direct aan de slag met Lightroom.

Wil je een gratis videocursus Lightroom ontvangen? Claim je cursus via het formulier hieronder!

Wat is Zoom Academy?

Voor als je nog niet bekend bent met het interactieve leerplatform van Zoom.nl, een korte uitleg. Zodat je weet wat je te wachten staat. Ons doel is jou beter te laten fotograferen. Ons middel daarvoor zijn interactieve cursussen die door de deelnemers worden beloond met lovende reviews. Je vindt ze onderaan elke cursuspagina. Zoom Academy bestaat uit een bundeling van teksten, video’s, interactieve opdrachten, oefenvragen en een examen. Allemaal binnen een specifiek thema.

Alle bundels tijdelijk in prijs verlaagd!

Alle grote cursussen worden vergezeld van een leerboek van 180 pagina’s (*). Omdat we iets te vieren hebt – per slot van rekening moeten we zelf de slingers ophangen – zijn álle bundels tijdelijk in prijs verlaagd: in plaats van € 69,90 kun de cursusbundels kopen voor € 39,95 (*). Zolang de voorraad strekt natuurlijk. Want enkele bundels zijn al uitverkocht.

Klik hier om naar onze pagina te gaan met de aanbiedingen.

(*) Niet alle cursussen zijn precies 180 pagina’s, en een enkele cursus is afgeprijsd naar €49,95.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Wildlife fotografie in de dierentuin: 6 tips

De uitdaging voor een fotograaf: fotograferen met slecht weer