in

Gezocht: de mooiste reislocaties met de trein!

Reizen met de trein is populair. Niet zo gek, het is enorm relaxed en erg makkelijk. Daarbij is het een stuk beter voor het milieu. Omdat steeds meer mensen met de trein op vakantie gaan, zijn wij op zoek naar jouw favoriete locaties die je kunt bezoeken met de trein. Stuur nu je foto’s en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Met de trein kun je prachtige reizen maken, voornamelijk natuurlijk binnen Europa. Wij zijn nu op zoek naar de leukste en meest originele bestemmingen die je met de trein kunt bereiken. Ben jij al eens met de trein op reis geweest binnen Europa en heb je daar prachtige foto’s gemaakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel je foto’s met ons en maak kans op publicatie in het magazine! Hieronder leggen we je uit hoe je dat doet.

treinreizen

Foto: Michiel-kijkt – ISO 1000 · ƒ/2.8 · 1/800s · 180mm

Jouw verhaal en foto in Zoom.nl magazine!

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 12 oktober 2022 je foto(‘s) insturen.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

treinreizen

Foto: robk1964 – ISO 160 · ƒ/9 · 1/60s · 16mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Snel en nauwkeurig scherpstellen: geef richting aan je autofocus

Quiz: wat weet jij over flitsen?