in

Gezocht: de mooiste fotolocaties van Japan

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) fotolocaties in Japan en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Japan: voor veel mensen staat dit land hoog op het lijstje. Niet zo gek ook, Japan staat immers bekend om de bijzondere cultuur, schitterende steden en adembenemende natuur. Het land is enorm populair onder fotografen. Niet zo gek ook, er zijn enorm veel mooie locaties te vinden. Daarbij is de kersenbloesem periode in maart en april natuurlijk geweldig om te fotograferen.

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste locaties van Japan. Ben jij al eens in Japan geweest en heb jij een prachtige locatie voor dit artikel in gedachten? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

japan

Foto: fotografie.alalique

Jouw verhaal en foto over Japan in het magazine!

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 30 mei 2023 om je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

Japan

Foto: Normaen – ISO 400 · ƒ/5.6 · 1/80s · 31mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Vlinders fotograferen: de beste praktijktips

Nikon Z 8 – Topprestaties in compacter jasje