in

Gezocht: de mooiste fotolocaties van Italië

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn we op zoek naar de mooiste (onontdekte) fotolocaties in Italië en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur jouw foto en verhaal in en maak kans op publicatie in het magazine!

Italië is het land van zon, lekker eten, schitterende natuur en prachtige steden zoals Milaan, Rome, Pizza en Florence. Het is een enorm populair vakantieland. Toch heeft ieder land ook de minder bekende vakantieplekjes en dat is nu precies waar wij naar op zoek zijn. Ken jij er een of een paar? Dan kunnen we jouw hulp wel gebruiken!

Voor een artikel in Zoom.nl magazine zijn wij op zoek naar de mooiste locaties van Italië, het liefst een onontdekt pareltje dat de meeste mensen nog niet kennen (laat locaties zoals Rome en Venetië dus even achterwege). Ben jij al eens in Italië geweest en heb jij een prachtige locatie in gedachten? Deel ze met ons! Hieronder leggen we je uit hoe.

italië

Foto: wimdenijs

Jouw verhaal en foto in het magazine?

Wil je met je foto in het blad? Stuur dan een mail met de foto in hoge resolutie als .jpg-bijlage naar tess@zoom.nl. Vermeld ook wat extra informatie bij de foto, waaronder:

  • De naam van de locatie en eventueel het adres of, mocht je die toevallig hebben, de geografische coördinaten van waar de foto is genomen
  • De exif gegevens van de foto (sluitertijd, diafragma, iso, brandpuntsafstand en de gebruikte camera)
  • Het verhaal achter de foto, misschien een of meerdere leuke tips?
  • Je voor- en achternaam
  • Je Zoom.nl gebruikersnaam
  • Het Zoom.nl linkje naar de foto

Heb je meerdere foto’s? Geen zorgen, je hoeft je niet te beperken tot één foto! Je kunt tot en met 17 juli 2022 je foto insturen. Als jouw foto en verhaal gekozen worden, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn heel benieuwd naar jullie mooiste foto’s!

italië

Foto: rickvisual – ISO 100 · ƒ/3.5 · 1/500s · 20mm


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Naar buiten – Breng de zomer in beeld!

Nikon Z 30