in

Fotowedstrijd Straatfotografie – doe mee en win

Zoom.nl gaat samen met SIGMA op zoek naar de mooiste Foto van het jaar. Iedere editie van Zoom. nl magazine krijg je via een fotowedstrijd de kans om jouw mooiste foto’s in te sturen, telkens in een ander thema. Elke wedstrijd kiezen we een winnaar die met een prachtig objectief van SIGMA naar huis gaat. Na alle fotowedstrijden gaat één van deze acht winnaars er ook nog eens van door met een prachtige hoofdprijs van SIGMA.

Wat kun je winnen?  

De winnaar van deze fotowedstrijd wordt door SIGMA beloond met een SIGMA 35mm F2 DG DN | Contemporary – verkrijgbaar in Sony E-mount en L-mount t.w.v. 619 euro. Dit objectief met klassiek, vast brandpunt is populair onder fotografen en geschikt voor de meeste takken van fotografie. Dit compacte objectief levert zeer scherpte beelden vol detail. De tweede en derde prijs is een Zoom Academy online fotografiecursus naar keuze.

Hoe kun je meedoen?

Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s met het thema ‘Straatfotografie’. Heb je nog geen account op Zoom.nl, registreer je dan eerst gratis op www.zoom.nl. Maak een mooie foto, of kies er een uit jouw fotoarchief, en stuur deze vervolgens in. Deelnemen kan tot en met 5 oktober 2022. Zorg dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie achter de hand hebt. Als je tot de genomineerden behoort, krijg je van de redactie het verzoek om de afbeelding in hoge resolutie te sturen. Je kunt maximaal 2 foto’s insturen voor deze fotowedstrijd.


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Fotograferen in de herfst: zo ga je om mijn strijklicht en tegenlicht

Zoom.nl magazine editie 9 2022 is uit!