in

Dit kun je winnen tijdens de Nationale Fotografie Quiz | Meer dan € 2.000,-!

Met Zoom.nl organiseren we op donderdag 23 juni de Nationale Fotografie Quiz – LIVE en je kunt gratis meedoen vanaf de bank met je mobiele telefoon! Wat valt er die avond te winnen? Samen met Transcontinenta BV geven we drie hele mooie prijzen weg, maar ook hebben we een exclusief Zoom Academy pakket samengesteld met meerdere cursusboeken! Lees hier alles over de prijzen en geef je op om mee te doen!

Leofoto Mr Q-serie LQ-324C Carbon statief met LH-40 kop t.w.v. € 999,00

Het Leofoto LQ-324C carbon statief maakt onderdeel uit van de veelzijdige Leofoto Mr.Q statiefserie. De LQ-324C heeft vier pootsecties en bij het gebruik van de uitneembare middenzuil bereikt hij een maximale werkhoogte van 168,5 cm. De minimale werkhoogte is slechts 16,5 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks het lichte gewicht van slechts 1,46 kilo heeft het statief een draagcapaciteit van 15 kilogram. Het LQ-324C statief wordt geleverd met een LH-40 balhoofd, een multifunctionele middenzuil en meerdere handige accessoires. Alle Leofoto statieven, Leofoto LQ-324C is daarop geen uitzondering, worden geleverd met 10 jaar garantie.

Samyang AF 14mm F/2.8 voor Canon EF of Nikon F of Sony E mount t.w.v. € 725,00

Dit Samyang autofocus-objectief voor Full-Frame Canon EF, Nikon F en Sony E-mount is het ultieme voorbeeld van Samyang’s met awards bekroonde optische technologie op het gebied van groothoek en ultra-groothoek objectieven. De Samyang AF 14mm F2.8 EF is opgebouwd uit diverse speciale glassoorten om zo een optimale beeldkwaliteit te realiseren. Het zorgt uiteindelijk voor een uitzonderlijk scherp en contrastrijk beeld met minimale vertekening. Bijzonder is nog dat de beeldscherpte niet alleen in het midden ligt, maar ook tot in de hoeken van deze ultragrote 116,6 graden beeldhoek. Alle Samyang objectieven worden geleverd met 5 jaar garantie.

Polaroid Now+ camera plus 2x kleur en 2x zwart-wit films. t.w.v. € 211,00

De Polaroid Now+ is een analoge autofocus direct-klaar camera met extra creatieve tools. Kortom, Polaroids meest creatieve camera tot nu toe! Met de 5 meegeleverde lensfilters maak je foto’s die passen bij jouw stemming. Deze filters kunnen eenvoudig op de lens van de camera klikken, zodat jer geen fotomoment zal missen. Via de gratis Polaroid app voor je iPhone of Android smartphone krijg je trouwens nog talloze extra opnamemogelijkheden! Zo kun je experimenteren met diafragmavoorkeuze, light painting, dubbelopnamen of handmatige belichting en scherpstelling. De camera kan zowel Polaroid i-Type als Polaroid 600 films gebruiken.

Zoom Academy Boekenpakket

Hieronder kun je alvast de eerste twee vragen invullen van de quiz! Onder de correcte inzendingen, verloten we een Zoom Academy boekenpakket ter waarde van € 99,-!

Doe mee en win

Wil je kansmaken op een van de bovenstaande prijzen? Geef je dan nu op met dit formulier en beantwoord alvast de eerste twee vragen:


Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zoom.nl magazine editie 6/7 2022 is uit!

Zo maak de je mooiste foto’s van bloemen