in

Canon Powershot SX620 HS: Creatief compact


12 mei 2016, 10:11

Canon introduceert de PowerShot SX620 HS, een superzoomcamera met 25x optische zoom en een 20,2 megapixel cmos-sensor. En dat alles in broekzakformaat!

De nieuwe 25x optische groothoekzoom heeft omgerekend naar fullframe een bereik van 25-625mm en dat is knap indrukwekkend in een camera die als buitenmaten 97 x 57 x 28mm heeft en slechts 182 gram weegt. Hij is weliswaar nog steeds wat dikker dan je smartphone, maar qua fotomogelijkheden gaat hij er ruim overheen en dat is exact zoals Canon het bedoelt: “…ideaal voor het vastleggen van die speciale momenten waar een smartphone het laat afweten”. Game on!

Stablizer, filmen en wifi

De optische Image Stabilizer van de SX620 HS heeft acht instellingen om voor ieder onderwerp de juiste keuze te kunnen maken zodat je beelden altijd scherp zouden moeten zijn, zelfs volledig ingezoomd. En een scala aan creatieve filters zorgt ervoor dat je je beelden zo persoonlijk kunt maken als je wilt. De kleine Canon heeft bovendien een Full HD-filmfunctie en dankzij de ingebouwde wifi met NFC kun je je films en foto’s direct online zetten via de camera connect app. Of je stuurt ze naar een printer of de cloud. Een echte allround digicompact voor in je broekzak!

Prijs en verkrijgbaarheid Canon PowerShot SX620 HS

De PowerShot SX620 HS is leverbaar vanaf juni en kost € 269,99.

www.canon.nl

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Maak je foto’s beter met Topaz Adjust

Nissin i60A: Simpel draadloos