in

Canon EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM13 mei 2014, 12:00

De Canon EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM is compact en lichtgewicht en is ontworpen voor Canon EOS dslr’s met APS-C-sensor. Met zowel optical IS- als STM-technologieën levert het objectief scherpe en heldere groothoekopnamen bij foto’s en HD-video’s.

Het nieuwe groothoekobjectief van Canon Canon is ontworpen voor Canon EOS DSLR’s met APS-C-sensor. Effectief worden de brandpunten met een cropfactor van 1,6x 16-28mm. Ideaal voor fotografen die in een opname meer willen vastleggen. Met zowel optical IS- als STM-technologieën zorgen beide objectieven voor scherpe en heldere groothoekopnamen bij foto’s en HD-video’s.

De optical Image Stabilizer (IS) technologie biedt een 4-stops voordeel ten opzichte van lenzen zonder IS. De STM-technologie zorgt voor krachtige AF-prestaties. Ook tijdens het filmen zorgt de STM-technologie voor een nagenoeg stille autofocus. Dit zorgt voor een vloeiende overgang bij scherpstelwijzigingen en voorkomt ongewenste interferentie met het geluid. Er wordt geen zonnekap bijgeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM is beschikbaar vanaf eind mei met een verkoopadviesprijs van €269,-
www.canon.nl

Canon brengt nog een groothoekobjectief uit, de Canon EF 16-35mm F4L IS USM voor de professionele fotograaf. Lees er hier alles over.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Review: Samsung NX Mini

Een trouwreportage nabewerken