William Rutten

MASTERCLASS

William Rutten

MASTERCLASS

Een masterclass door de echte meester

Voor het eerst in zijn carrière deelt topfotograaf William Rutten persoonlijk zijn kennis en ervaring in een unieke video masterclass. Leer in ruim twee uur exclusief videomateriaal, de belangrijkste lessen uit 33 jaar aan ervaring en expertise. Luister naar de mooiste anekdotes in de Leidse Schouwburg en zie de meester aan het werk in zijn eigen studio in 's-Graveland. Deze masterclass bevat tal van onmisbare elementen voor iedere fotograaf met ambitie. 
In deze masterclass leer je:
• Concrete technische tips en adviezen voor het verbeteren van je workflow

 • Onmisbare lessen op het gebied van professionaliteit en vakmanschap

 • Complete studiosessie van A tot Z: van lichtopstellingen tot omgang met een model

 • In 12 exclusieve video hoofdstukken

 • Bekijk de volledige Q&A stream
Write your awesome label here.

Inspiratie

Vanuit de Leidse Schouwburg deelt William de belangrijke lessen uit zijn eigen carrière. Leer in dit prachtige decor alles over zijn ervaring in het vak en luister naar de mooiste anekdotes.

Praktijk

Stap samen met William Studio 34x in en leer alles over zijn favoriete lichtopstellingen. Van het werken met een eenvoudige reportageflitser, tot high-end studio set-ups. 

Techniek

Professionaliteit begint bij het inrichten van een goede workflow. Vanuit zijn thuisstudio geeft William inzicht in de omgang met zakelijke klanten en het starten van de juiste samenwerkingen. 
Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.