Minicursus:
Werken met vuur

Het fotograferen van brandend staalwol levert spectaculaire effecten op: het is bijna alsof je tovert met licht. Ideaal dus om mee aan de slag te gaan in deze donkere maanden. We leggen je van A tot Z uit hoe je dit aanpakt. Daarnaast inspireren we je in deze minicursus met een aantal andere fotogenieke ideeën voor lightpainting. 
Deze minicursus maakt ook onderdeel uit van de uitgebreide cursus Lightpainting. Voor € 24,99 kun je de volledige cursus Lightpainting volgen. Met een abonnement heb je automatisch toegang tot alle cursussen.
Foto: Cor van der Waal - fotografiecor.zoom.nl
Write your awesome label here.

Minicursus

In een mum van tijd leer je alles over dit onderwerp

Toegang

Handig naslagwerk: altijd en overal tot je beschikking

Inclusief

Handige tips en oefenvragen 

Certificaat

Na afloop ontvang je van ons een certificaat!

Werken met vuur

We gaan uitgebreid in op het werken met brandend staalwol waarmee je een prachtige vonkenregen krijgt. Hierbij wordt zowel de techniek van het slingeren als het fotograferen ervan behandeld.

Veiligheid

Uiteraard staat de veiligheid voorop bij het werken met vuur en brandend staalwol. Je leert stap voor stap waar je op moet letten.

Benodigdheden en locaties

Wat heb je allemaal nodig? Welke locaties zijn geschikt en fotogeniek? We nemen je mee door het hele proces zodat je goed voorbereid bent.

Lightpainting

Ook geven we andere voorbeelden van lightpainting-technieken met mooie voorbeelden van ervaren lightpainters. Zo kom jij vol inspiratie de winter door!

Docent: Renzo Gerritsen

Bij deze cursus is Renzo Gerritsen je docent. Hij is professioneel fotograaf met een enorme voorliefde voor avondfotografie, en kan je alles leren over lightpainting en het werken met vuur.