Panasonic LUMIX Academy

Zo werkt jouw gloednieuwe Panasonic LUMIX S5II
Wie een LUMIX S5II-camera koopt heeft één van de krachtigste camera’s van dit moment in handen. In deze cursus leren we je hoe je de functionaliteiten van deze camera optimaal benut en op welke manier je de camera het beste naar je eigen hand kunt zetten. In meerdere hoofdstukken leggen we uit hoe je camera werkt, gericht op jouw ambitie en het doel met de camera.
Deze cursus wordt gratis aangeboden door Panasonic bij aankoop van een Panasonic LUMIX S5 II camera. Vul dan de kortingscode in bij het bestelproces.

Wat ga je leren?

Unboxing en de basis

In deze cursus nemen we je vanaf het begin tot het einde mee tijdens het instellen van jouw Panasonic LUMIX S5II. We starten met een unboxing en vervolgens nemen we je mee door de allereerste instellingen voordat je van start kunt gaan met fotograferen.

Autofocus, lichtmeting en stabilisatie

Tijdens de cursus leren we je alles over het instellen van de juiste autofocus, lichtmeting en stabilisatie die past bij jouw soort foto- of videografie. Door middel van educatieve video's nemen we je mee door het menu van de camera. 

Alles over fotografie

De Panasonic LUMIX S5II is een uitstekende camera voor het fotograferen van verschillende onderwerpen. In dit hoofdstuk leren we je hoe je je camera juist instelt voor verschillende soorten fotografie.

Alles over videografie

De Panasonic LUMIX S5II is naast fotografie ook zeer geschikt voor videografie. In dit hoofdstuk nemen we je mee door het menu van de camera en leggen we je uit wat voor instellingen je kunt toepassen met het maken van video's 

Docent: Kevin van Diest

Bij deze cursus is Kevin van Diest je docent. Hij is foto- en videograaf en deelt regelmatig video's op zijn YouTube Kanaal. Daarnaast is hij trotse ambassadeur van Panasonic en kan je dus alles vertellen over deze camera's en objectieven.