Online cursus: Starten met fotografie

Dit is de eerste stap om jou fotografie tot een hoger niveau te tillen. Je leert allereerst wat de basis van een goede foto is. We nemen je mee in de belichtingsdriehoek, de compositieleer en hoe je je camera instelt. Daarna gaan we aan de slag met praktijk en inspiratie. Het maken van portretten bij natuurlijk licht én met een reportageflitser komt aan bod. We zoomen in op macro en close-up fotografie en hoe je de avond en nacht mooi in beeld brengt. Verder gaan we in op het vastleggen van een waterlandschap en bossen. Tot slot ga je aan de slag met het stap voor stap bewerken van een landschap in Lightroom. 
Write your awesome label here.

Starten met Fotografie

Must have voor iedere beginnende fotograaf

Toegang

Handig naslagwerk: Altijd en overal tot je beschikking

Inclusief

Handige schema's, video's en oefenvragen 

Techniekenpraktijk

Leer de basistechnieken, en duik met ons de praktijk in

Wat ga je leren?

Fraaie portretten maken

Met natuurlijk licht of een reportageflitser.

De techniek

Wat zijn sluitertijd en diafragma en welk effect hebben ze op je foto?

Compositie

Wat maakt een foto een beeld waar je lang naar blijft kijken? Compositie speelt hierin een grote rol. We kijken met je naar de compositieleer. Welke composities kennen we allemaal?

Stap voor stap bewerken

We duiken in Lightroom om een landschap te verfraaien. Stap voor stap nemen we je mee in de bewerking. Het rawbestand is inbegrepen bij deze kennismakingscursus.

Docent: Michelle Ruwen

Bij deze cursus is Michelle Ruwen je docent. Zij is al een tijd werkzaam bij Zoom.nl. Vragen over fotografie kun je stellen in onze Facebookgroep 'Fotografen voor elkaar'. 
Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.