Online cursus: Fotograferen in Oostenrijk

In deze cursus nemen wij je mee langs verschillende situaties in Oostenrijk en leer je hoe je daar de allermooiste foto’s van maakt. Of je nu vaker hebt gefotografeerd of pas net begint, met een camera of met een smartphone fotografeert; uit deze cursus haalt iedereen inspiratie en praktische tips.
Ook geven we je een uitgebreide lijst met de mooiste fotolocaties per regio, zodat jij goed voorbereid op reis kunt en gegarandeerd met prachtige foto's en herinneringen thuiskomt.
Foto: Michael Stabentheiner
Write your awesome label here.

Wat ga je leren?

Betere foto's maken

In deze cursus nemen wij je mee langs verschillende situaties in Oostenrijk en leer je hoe je daar de mooiste foto’s van maakt met je camera of smartphone.

Thema's

Er komen verschillende thema's aan bod, zoals bosfotografie, macrofotografie, berglandschappen en het fotograferen van de sterrenhemel, sneeuw en water.

Nieuwe vaardigheden

Algemene vaardigheden zoals compositie, locatie en het weer zullen aan bod komen, maar ook welke instellingen je het beste kunt gebruiken. Daarbij geven we zowel basis- als gevorderdentips zodat iedereen iets nieuws leert.

Mooiste fotolocaties

Tot slot geven we je een uitgebreide lijst met de mooiste fotolocaties per regio, zodat jij goed voorbereid op reis kunt en gegarandeerd met prachtige foto's en herinneringen thuiskomt.
Deze cursus wordt je gratis aangeboden door: Oostenrijks Toeristenburo