in

Winnaar Djoser fotowedstrijd: Met oog voor Latijns-Amerika24 juni 2019, 16:01

Uit meer dan 300 inzendingen is de winnaar van de Djoser fotowedstrijd: Met oog voor Latijns-Amerika gekozen. Lees snel verder om de winnende foto te zien!

Djoser fotowedstrijd

In het thema Met oog voor Latijns-Amerika gingen Djoser en Zoom.nl op zoek naar bijzondere reisfoto’s gemaakt in de Latijns-Amerikaanse landen. Dat kan een bijzondere foto zijn die de rijke natuur, unieke cultuur of hartelijke ontmoeting met de lokale bevolking in Latijns-Amerika vastlegt. Deed je mee aan de fotowedstrijd, dan kan je kans maken op een reischeque ter waarde van €1500,-.

En de winnaar is…

Uit meer dan 300 ingestuurde foto’s is de prachtige foto van John verkozen tot winnende foto. Hij wist dit sfeervolle beeld te schieten in Torres del Paine met de Andes op de achtergrond. Voeg daar een groep guanaco’s en een zonsondergang aan toe en je hebt een winnende foto die perfect bij Latijns-Amerika past. John, gefeliciteerd met de eerste prijs en de reischeque van €1500,-!

De winnende foto van John Mulders:

Ook meedoen aan een fotowedstrijd? Maandelijks organiseert Zoom.nl verschillende fotowedstrijd met diverse categorieën om jouw mooiste foto’s in te sturen. Je vindt de fotowedstrijden hier.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Zo zet je je foto perfect recht!

5 inspirerende onderwerpen voor Macrofotografie