in

Panasonic Lumix TZ200: Nog meer zoom!


14 februari 2018, 14:51

Panasonic presenteert met de Panasonic Lumix DC-TZ200 een nieuw topmodel in de serie Traveller-Zoom camera’s. De nieuwe TZ200 heeft een Leica DC Vario-Elmar-ultragroothoek zoomlens met 15x zoom en een 1-inch beeldsensor met 20 megapixels.

De nieuwe Panasonic Lumix DC-TZ200 zoomt in van 24mm naar 360mm terwijl de totale camera toch in je jaszak past. Dankzij de 5-assige optische stabiliser hou je dat enorme zoombereik gelukkig ook een beetje in de hand als het gaat om ongewenste trillingen. De 1-inch MOS-sensor van de TZ200 maakt hoogwaardige beelden mogelijk en biedt uiteraard 4K-video van uitstekende kwaliteit.

Zoeker en AF

De zoeker van de TZ200 is bijzonder praktisch bij zonnig weer en heeft een resolutie van 2.330.000 pixels, maar de camera heeft ook een 3-inch touchscreen waarop je de AF kunt activeren op exact het door jou gewenste punt. Door toepassing van Depth From Defocus (DFD) technologie wordt er nog sneller scherpgesteld dan voorheen, wat een reactietijd van slechts 0,1 seconde oplevert. En als je het dan nog niet zeker weet gebruik je gewoon Post Focussing. Richten en schieten dus eigenlijk!

4K video en 4K photo

De 4K videofunctie zorgt voor hoogwaardige vakantiefilms, maar maakt de TZ200 ook tot een uitstekend werkpaard voor vloggers. Panasonic heeft diverse 4K photo functies uit de nieuwe Panasonic Lumix GX9 in de TZ200 gebouwd, zoals Auto Marking en Sequence Composition, waarbij je razendsnel een afwijkend beeld in een serie kunt opzoeken en slow motion beelden kunt maken door meerdere 4K foto’s samen te voegen. Verder is de camera uitgerust met het L.Monochrome filter, waarmee je perfecte zwartwit foto’s maakt.

Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic Lumix DMC-GX9 is eind maart leverbaar in zwart en zilver voor € 799,00.
Voor meer informatie kijk op de website van Panasonic

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Panasonic Lumix GX9: Volop nieuwe functies

Leer jezelf vernieuwen