in

Panasonic introduceert de LUMIX DMC-FZ4822 juli 2011, 12:25

Panasonic introduceert de Panasonic Lumix DMC-FZ48, een superzoom digitale camera met 24x optische zoom, Full-HD en creatieve handmatige bediening.

Panasonic breidt haar LUMIX FZ-serie uit met de Panasonic DMC-FZ48. Een camera met krachtige optische zoom, handmatige bediening, Full HD video en het nieuwe Creative Control met Miniature Effect-modus. De 25mm groothoeklens bezit een 24x optische zoom. Dankzij een speciale coating worden lichtreflecties, die beeldschaduwen en lichtvlekken veroorzaken, verminderd. De 24x optische zoom (25-600 mm omgerekend naar kleinbeeld) kan worden verhoogd tot 32x zoom middels Intelligent Zoom, waarbij de beeldkwaliteit behouden blijft.

De snelle en krachtige 12,1-megapixel (2 minder dan de Panasonic DMC-FZ45) Hi-Speed CCD-sensor maakt het maken van 1920 x 1080 Full HD video-opnames in AVCHD en continue foto-opnames in hoge snelheid (50i, sensor-output 25p) mogelijk. Behalve de vermindering in megapixels is ook de mogelijkheid om in RAW te schieten verwijderd, alleen JPEG is nog mogelijk. Dankzij de Sonic Speed AF en de snelle opstarttijd is de Panasonic DMC-FZ48 kun je de meest onverwachte fotomomenten toch benutten. De nauwkeurigheid en snelheid van de AF Tracking-functie is ook sterk verbeterd.

Voorzien van Intelligent Auto, de heldere lens, stabilisatie en Motion Deblur voorkomt de Panasonic DMC-FZ48 elk onscherp beeld, zowel veroorzaakt doordat de camera wordt bewogen of doordat het onderwerp beweegt. Met de 3D Photo-modus kan de Panasonic DMC-FZ48 3D-beeld produceren. Video’s kunnen worden opgenomen in MP4-formaat en direct afgespeeld worden op een pc of draagbare apparatuur. En met de LUMIX Image Uploader kun je de beelden via je PC onmiddellijk delen via Facebook (foto’s) of YouTube (video’s). Het LCD-scherm van 3,0 inch heeft een resolutie van 460.000 pixels, daar waar zijn voorgang er nog 230.000 had, waarmee de zichtbaarheid aanzienlijk is verbeterd.

Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic DMC-FZ48 is in augustus beschikbaar voor een adviesprijs van € 379.

Meer informatie: Panasonic

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Review: Nikon D7000

Review: Canon PowerShot G12