in

Maak je eigen moodboard op Zoom

Wist je dat je op Zoom.nl verschillende foto’s in een Galerij kunt opslaan? Niet alleen foto’s van jezelf maar ook van anderen. Zo kun je mooie moodboards maken ter inspiratie!

Je kent misschien wel de borden van Pinterest waar je alles wat je interessant en mooi vindt opslaat om later nog eens te bekijken. De galerijen op Zoom zijn eigenlijk hetzelfde, maar dan met foto’s die je op Zoom.nl tegenkomt. Zo kun je foto’s ter inspiratie voor een fotoshoot die je binnenkort gaat doen handig bij elkaar bewaren. Of denk aan een moodboard met foto’s van locaties waar je graag nog eens heen wilt om te fotograferen.

Galerij maken

Wanneer je in een overzicht van foto’s zit, of bij een foto zelf dan kun je met het plus (+) icoontje een foto aan een galerij toevoegen. Zie de afbeeldingen hieronder.

 

Je kunt niet alleen foto’s die je zelf op Zoom hebt gezet in een Galerij bewaren maar dus ook foto’s van anderen. Zo heb je keuze uit heel veel foto’s voor het samenstellen van een Galerij. Maak jij een mooie Galerij met foto´s van jezelf en van anderen? Gebruik ‘moodboard’ in de titel van de galerij en maak kans dat je jouw moodboard in komende editie van Zoom.nl magazine terugziet. 

Hieronder een voorbeeld van een moodboard, klik op de afbeelding om de hele galerij te bekijken.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Creativiteit – Is het geluk hebben of is het af te dwingen?

Ruis verminderen door foto’s te stacken