in

Het laatste weekend van dit jaar! – Weekendtips28 december 2017, 13:40

Het is natuurlijk niet echt relevant om te vragen wat iedereen aankomend weekend gaat doen, want Oud&Nieuw staat voor de deur! Wat zijn jullie plannen? Ergens in de sneeuw met ski’s? Het hele weekend bij familie en oliebollen eten?
Toch hebben we nog een klein lijstje aan tips voor jullie!

Oud en Nieuw 2017/2018

Het is natuurlijk dit weekend Oud en Nieuw en dat is de gelegenheid om samen te zijn met familie en vrienden en om terug te kijken op het oude jaar, maar ook het nieuwe jaar goed in te luiden! Dit doen we met oliebollen en champagne en dit is een feest om op terug te kijken. Maak foto’s van familie, de oliebollen die fanatiek gebakken worden en uiteraard om 00:00 de vuurwerkshow die je samen met je familie en vrienden bekijkt! Of misschien doe je aan carbidschieten? Maak dan prachtige actiefoto’s!

Rolfk

Hermeng

Winter Village Amstelveen

In het Stadshart van Amstelveen is dit weekend de Winter Village te bezoeken. Je kunt struinen door de kerstmarkt, schaatsen op de openlucht schaatsbaan en een kop warme chocolademelk drinken! Ga er heen met je familie of vrienden en beleef de winter, midden in Amstelveen.

Unieke rondleiding koepelgevangenis Arnhem

Een unieke rondleiding op een plek vol geschiedenis! De Koepelgevangenis in Arnhem is al enige tijd niet meer in gebruik en nu bestaat de kans om dit indrukwekkende gebouw van binnen te bekijken! Haal je tickets online en hoor de verhalen van de gidsen aan die allemaal als bewaarder hebben gewerkt in de gevangenis.

Oscardewit

Schaatsen tussen treinen in Spoorwegmuseum

Het Winter Station in het Spoorwegmuseum is ook dit jaar weer geopend! Tot en met 7 januari 2018 kun je schaatsen tussen de treinen. Dit weekend, tot en met zaterdag 30 december, is het museum extra lang geopend: van 10:00 tot 19:00.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Expertuitdaging: Vuurwerk in een landschap fotograferen

Wat is Adobe Camera RAW? | Photoshop Quick Tip