Community

Je staat er niet alleen voor!

Onze community van Zoom Academy cursisten is groot, heel groot. En samen is jullie kennis enorm. Jullie kunnen elkaar dus helpen. Hoe? Dat leggen we je uit.

Stel een vraag over de cursus


Heb je tijdens de cursus een inhoudelijke vraag? Deze kun je direct stellen in de cursus zelf. Klik hiervoor in het linker navigatiemenu op Stel een vraag. In het bovenste vak kun je nu je vraag stellen. Met de knop img kun je eventueel nog een afbeelding toevoegen ter verduidelijking. De vraag plaats je vervolgens met de knop Deel.


Kijk ook altijd even welke vragen anderen gesteld hebben. Probeer elkaar te helpen door zoveel mogelijk vragen van anderen te beantwoorden en elkaar feedback te geven. Zo leren we allemaal van elkaar! Misschien zie je daar ook al het antwoord staan op je vraag omdat iemand anders die vraag al eerder had gesteld. Alle vragen en antwoorden zijn zichtbaar voor iedereen die de betreffende cursus volgt. Houd reacties altijd respectvol en vriendelijk.

Deel je resultaat en geef elkaar feedback


Kom je in de cursus een opdracht tegen? Dan mag je, als je daarmee klaar bent, het resultaat in de community delen zodat mede-cursisten daar feedback op kunnen geven. Dit kun je op dezelfde manier doen door in het linker navigatiemenu op Stel een vraag te klikken. In het bovenste tekstveld kun je een beschrijving, vraag of opmerking typen. Klik onder het tekstveld op img om je foto toe te voegen. Als je klaar bent klik je op de knop Deel.


Zie je daar ook al foto’s of opmerkingen van anderen staan? Reageer daar dan ook op. Zo leren we van elkaar! Zorg wel dat je opbouwende feedback geeft. Probeer niet alleen dingen te benoemen die eventueel beter zouden kunnen, maar benoem ook de sterke kanten.

Community


Alle berichten die bij de cursusonderdelen geplaatst worden, kun je ook in een overzicht terugvinden op het Community-forum. Daar zie je alle vragen, opmerkingen, discussies en foto’s van andere cursisten die dezelfde cursus(sen) volgen als jij.


Je kunt de Community rechtstreeks bereiken via deze link of klik onderaan deze pagina in de donkere balk op de drie streepjes:

En kies vervolgens Community:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de beste fotografie nieuws