in

Zoom Academy cursisten volgen masterclass Luchtfotografie | Fotografiecursus23 september 2018, 14:50

Nu de Zoom Academy op volle kracht draait en steeds meer cursisten een cursus met veel plezier afronden verraste Zoom.nl twee cursisten met iets speciaals. Een Masterclass Luchtfotografie.

Om de start van de Zoom Academy te vieren, nodigde Zoom.nl twee cursisten uit, en trakteerde hen op een Masterclass Luchtfotografie. Dit is een spectaculaire en onvergetelijke fotodag geworden.

Stephanie van der Lee en Ivo Mostert hebben eerder een cursus Landschapsfotografie of Reisfotografie gevolgd bij de Zoom Academy. Nu volgden zij een Masterclass Luchtfotografie onder leiding van professioneel luchtfotograaf Roel Ovinge. Vanuit een helikopter hebben Stephanie en Ivo de fijne kneepjes van dit vak geleerd.

Op deze zomerse dag verzamelden Stephanie, Ivo, Roel en twee Zoom.nl-redacteuren bij HeliCentre, een van de weinige échte helikopterbedrijven die Nederland kent. Er zijn namelijk veel helikopterbedrijven die alleen tickets voor rondvluchten verkopen, maar waarbij de vlucht vervolgens door een van die échte helikopterbedrijven wordt uitgevoerd. HeliCentre is een vliegschool, verzorgt zakelijke vluchten en (fotografie)rondvluchten. HeliCentre stelde voor deze dag een helikopter met piloot beschikbaar.

Een volledig verslag van deze dag lees je in Zoom.nl Magazine 09 van 2018.

Fotograferen vanuit een helikopter – Speciale kortingsactie voor Zoomers!

Maak kennis met luchtfotografie! Leuk voor jezelf of om cadeau te geven

Wil jij ook een keer fotograferen vanuit een helikopter en met unieke foto’s thuiskomen? Maak dan nu gebruik van deze eenmalige kortingsactie voor Zoomers.

De beste luchtfoto’s maak je vanuit een helikopter. HeliCentre zorgt ervoor dat je in overleg met de piloot de beste standpunten kunt uitkiezen zodat je de foto’s kunt maken die jij wilt. Mis deze kans niet en neem nu contact op met HeliCentre in Lelystad. Vermeld bij het boeken dat het om de Zoom.nl Actie gaat.

Actie: 30 minuten fotovlucht voor 399,- euro! Ook interessant om te delen met meerdere fotografen!

Kijk voor meer informatie op: www.helicentre.eu

HeliCentre
HeliCentre in Lelystad is een van de weinige helikopterbedrijven in Nederland die deze naam ten volle waarmaken. Met hun moderne helikoptervloot verzorgen zij dagelijks rondvluchten op locatie, controle- en inspectievluchten, foto- en filmvluchten, personen- en vipvervoer, tot complete opleidingen aan toe. Dankzij hun generieke landingsvergunning mogen hun helikopers op vrijwel elke locatie in Nederland landen.
www.helicentre.eu

Aftermovie Masterclass Luchtfotografie

Foto´s Masterclass Luchtfotografie

Foto’s Stephanie

Foto’s Ivo

Achter de schermen foto’s

Zoom Academy – online fotografiecursussen

Wil jij ook beter leren fotograferen op hoog niveau? Bekijk dan ons aanbod van online fotografiecursussen in de Zoom Academy op www.zoom.nl/academy en start vandaag nog met jouw cursus! Je kunt nu al aan de slag met Macrofotografie, Landschapsfotografie en Reisfotografie.

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Sony FE 24mm f/1.4 GM Preview – Bijzondere nieuwe telg in de Sony-familie

De vier geheimen voor de perfecte witbalans