in

Winnaar HEMA fotowedstrijd: Vakantiefotograaf van het Jaar!9 oktober 2017, 11:45

Jullie hebben massaal jullie foto’s ingestuurd voor de HEMA fotowedstrijd, Vakantiefotograaf van het Jaar. Er kwamen er zelfs meer dan 3000 binnen! Na een lange zoektocht zijn de 4 winnaars dan eindelijk bekend!

Het was nog een hele klus om uit meer dan 3000 foto’s een winnaar te moeten kiezen. Na meerdere selecties en moeilijke eliminaties is het dan eindelijk gelukt. Niet alleen de top 3 van HEMA fotografen van het jaar zijn bekend, maar ook de winnaar van de publieksprijs. De winnaars hebben ondertussen hun prijzen in ontvangst mogen nemen tijdens een speciale uitreiking op het HEMA hoofdkantoor!

De HEMA winnaars

De winnaars zijn volgens de HEMA niet alleen bijzonder mooie plaatjes, maar hebben allemaal ook echt die gezellige HEMA sfeer!

1e plaats: Anton Visser

Foto door antonvisser

2e plaats: Francis van Rooi
Foto door francisvanrooi

3e plaats: Kim de Weert
Foto door kimdeweert

De HEMA Publieksprijs

Bovenop de reguliere winnaars mochten jullie zelf ook nog een stem uitbrengen voor een speciale publieksprijs. Ook dat hebben jullie massaal gedaan, en jullie hebben besloten dat deze foto dan de winnaar moest zijn!

Publieksprijs

Foto door yellowsquare

De winnaars

De winnaars hebben ondertussen hun prijzen in ontvangst mogen nemen. Onze stagiaire Julia was aanwezig bij de speciale prijsuitreiking en heeft het op beeld vastgelegd. Wie graag het resultaat wil zien kan kijken naar haar eerste Zoom.nl weekvlog! (En vergeet je niet te abonneren op onze pagina om de komende weken haar vlogs goed te kunnen volgen!)

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Julia’s Zoom.nl Vlog (3) – Mijn eerste foto challenge!

Review: Canon EOS 200D