in

Winnaar Djoser Fotowedstrijd – De andere manier van reizen12 september 2017, 10:00

Samen met Zoom.nl ging Djoser op zoek naar de meest bijzondere reisfoto’s met de wedstrijd: De andere manier van reizen. Er kwamen bijna 1.000 inzendingen binnen, maar de winnaars zijn bekend!

Onder het thema ‘De andere manier van reizen’ zocht Djoser naar een niet alledaagse reisfoto, die een andere manier van reizen illustreert, want buiten de gebaande paden vind je het mooiste avontuur! Natuur, cultuur en interactie met de lokale bevolking, maar dan anders!

Vanuit de bijna 1.000 foto’s zijn de winnaars dan eindelijk gekozen. Deze zullen door Djoser worden gebruikt in hun brochure en andere uitingen. De winnaar ontvangt bovendien een reischeck ter waarde van 1500 euro! De eervolle vermeldingen krijgen uiteraard ook een leuk presentje.

De winnaar:

Djoser: ‘Deze foto geeft het beste een ‘Andere manier van reizen’ weer. De kleur is mooi, er zit beweging in de foto, en je kunt jezelf zo in de foto zien zitten. De man die je in de spiegel terug ziet is een leuk detail. Een originele foto!’

Foto door GrahamX

Eervolle vermendingen

Djoser: Deze twee foto’s hebben misschien niet gewonnen, maar verdienen zeker onze complimenten. Zeer mooie foto’s en zeker een eervolle vermelding waard!

Foto door Jasper-Amsing

Foto door Ferbeeld

Mis niks met de wekelijkse Zoom.nl nieuwsbrief!

E-mailadres

Hoe zorg je voor waarheidsgetrouwe kleuren?

Supersnelle autofocus – Sony RX10 IV